Spiegel Advertentie Systeem S.A.S.

Spiegel Advertentie Systeem S.A.S.


Jouw bedrijf op de kaart zetten in Boxtel óf Vught? Dat kan! Een makelaardij, sportschool, restaurant, webshop, administratiekantoor, bouwbedrijf, nagelstudio, kinderdagverblijf een opticien of een supermarkt. Wij hebben een plekje voor iedere vorm van bedrijfsvoering.

Wie ga je bereiken?
Ons totale klantenbestand telt zo’n 9000 klanten. Deze personen zitten gemiddeld om de 6 weken bij ons,  minstens 20 minuten op dezelfde plek, in dezelfde stoel, naar misschien wel jouw reclame te kijken.

Hoe dan?
Huis-aan-huis, via de radio, lokale krant, regiokrant of een andere vorm van kortstondige peperdure manier om de aandacht te krijgen van je doelgroep? Nee, bij ons in de kappersspiegel.
In onze spiegels zijn namelijk displays ingebouwd, deze geven ons de mogelijkheid om onze klanten op de hoogte te houden van trends, nieuws, weervoorspelling en bijvoorbeeld acties. Maar we hebben ook ruimte voor advertenties! Met in totaal 26 kappersstoelen kan jouw advertentie niet meer over het hoofd worden gezien.

Wie ging je voor?
Kasteel Maurick, Eetcafé het Geveltje / Bistro Petit Ruelle, Veenema Makelaardij, Fit20, Lijfstijling, Oefentherapie Mensendieck, Kinderdagverblijf de Toverboom, Traffic-Sports en nog velen meer..

Waarom?
Vraag jezelf eens af.. wat kost een advertentie in de (lokale) krant? Voor 1 week, 1 advertentie? Welke doelgroep bereik ik daarmee? Hoeveel mensen lezen de krant nog? En hoeveel mensen kijken naar advertenties in een krant? Hoelang ben ik dan in beeld? En val ik wel op in één oogopslag?

Daarom!
Op onze manier komt je advertentie iedere 15 minuten 1x voorbij. Dat is 48x per dag! 5 dagen in de week! Dit zijn 240 weergaves per week en met een gemiddelde behandeltijd van 30min, 120 potentiële klanten. Klanten die (onbewust) jouw reclame van jouw bedrijf of jouw aankondiging voor je actie voorbij zien komen.

Jouw advertentie plaatsen/aanleveren?
Aanleveren is makkelijk. Geen gedoe, gewoon een JPG;1085x655 pixels (BxH), met daarop de info die jij er op kwijt wil. Geen idee waar we het over hebben? Wij vertellen je graag hoe de vork in de steel steekt. Een video kan ook, wel met ondertiteling, audio mogelijkheden hebben we niet. Na ontvangst van je ontwerp en de betaling wordt de advertentie binnen 24 uur weergegeven in onze spiegels.

Aanpassen?
Zit er een foutje in, veranderd je logo, wil je iets aanbieden of een kick-off geven aan je sale die start, even een maandje, of zelfs maar een week een aanbieding of een dip ondervangen met een speciale aanbieding voor een bepaalde periode? Alles kan, kosteloos zelfs. Jij levert het nieuwe ontwerp aan en wij zorgen dat het binnen 24 uur aangepast wordt.

Prijzen?
Adverteren kan op verschillende mogelijkheden, samengevat hebben we 2 opties: kort of langdurig.
Kort: dat zijn alle advertenties tot maximaal 1 maand.
Lang: dat zijn alle advertenties vanaf 2 maanden of langer.
Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.

Volgens ons is voordeliger adverteren voor zo’n groot publiek niet mogelijk, want zeg nou zelf.. Wie komt er nou niet bij de kapper ????


KORT


LANG


Meer weten of komen kijken?
Dan nodigen wij je graag uit om vrijblijvend eens een kijkje te komen nemen, onze koffie staat immers altijd klaar en de schermen draaien 12 uur per dag van ma t/m vrij tussen 09:00u tot 21:00u. Of heb je vragen? Mail dan naar: sas@change-hairstyling.nl óf bel naar 073-3450880.