7 Zekerheden

Met de 7 zekerheden van Change Hairstyling kom je nooit voor verrassingen te staan. Wij staan achter onze service, prijs en kleurgarantie. Benieuwd naar onze services? Hieronder vertellen we je graag meer over iedere zekerheid. Ben je al overtuigd van onze service? Maak dan snel een afspraak bij jouw favoriete salon in Vught, Rosmalen of Boxtel

1. Elke werkdag open

Knippen na werktijd? Geen probleem!

Vught

Ma t/m Vr | 9 tot 17 (pauze) 18 tot 21
Bekijk onze aangepaste openingstijden

Boxtel

Ma t/m Vr | 9 tot 17 (pauze) 18 tot 21
Bekijk onze aangepaste openingstijden

Rosmalen

Ma t/m Vr | 9 tot 17 (pauze) 18 tot 21
Bekijk onze aangepaste openingstijden

2. 24/7 je afspraak kunnen plannen

Op elk moment van de dag via onze app!

Op onze website en met onze app plan je 24 uur per dag 7 dagen in de week je afspraak in. Wil je een kleurbehandeling of heb je vragen over een behandeling dan kun je uiteraard ook bellen en onze hairstylisten helpen je graag verder. klik hier om een afspraak te maken bij een van onze prachtige salons.

3. Maak een afspraak bij jouw favo hairstylist

Maak kennis met ons team

4. Finishproducten inbegrepen

Geen onverwachte extra kosten voor producten waar je niet om hebt gevraagd. Bij ons zijn alle behandelingen inclusief styling- en finishproducten. Wil je liever zelf je haar in model brengen? Dat kan ook. Vraag je haarstylist naar de mogelijkheden. 

5. E-mail of WhatsApp herinnering

Vergeet nooit meer je afspraken door onze e-mails. We sturen je na het maken van de afspraak altijd een afspraakbevestiging.  Wij sturen je één dag van tevoren een e-mail ter herinnering van je afspraak. Ben je toch vergeten wanneer je een afspraak hebt gepland, dan mag je altijd contact met ons opnemen en onze hairstylisten kijken graag met je mee in onze agenda. Wil jij liever overzichtelijk jouw afspraken via WhatsApp ontvangen, meld je dan aan via de aanmeldpagina.

7 zekerheden

6. Prijs prognose

Geen onverwachte verrassingen bij de kassa. Na het maken van je afspraak krijg je een prijsprognose van je afspraak. Wil je specifieke prijs indicatie voor je bijvoorbeeld iets complexer als een kleurbehandeling, neem dan contact met ons op.  De prijs spreek je dan vooraf met ons af met een van onze hairstylisten. Wil je meer weten over onze prijzen en onze behandelingen kijk dan op onze prijslijst.

7. No-Show niet inbegrepen

In de prijs van 1 behandeling zitten veel kosten verwerkt en bij de meeste kapsalons zijn ook de klanten die niet komen opdagen verwerkt in de prijs, de zogenaamde No Shows. Zoals iedereen van ons gewend is, zijn wij geen standaard kapsalon maar transparant en duidelijk. Wij vinden het daarom niet nodig om onze eventuele No Show kosten door te berekenen in de prijs van onze bestaande behandelingen. Daar kun jij vervolgens van profiteren omdat wij hierdoor onze prijzen bewust laag kunnen houden. Wij vinden het daarom niet nodig dat jij als trouwe klant hiervan de dupe moet zijn. Wil je meer lezen over ons No-Show beleid, klik dan hier.