Slider_home3
7 ZEKERHEDEN

VOOR DE KLEINSTE PRIJS

Slider_home2
WE CHANGE HAIRSTYLES

WIJ ZIJN UNIEK

Vught
maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 21:00 uur (van 17:00 tot 18:00 uur gesloten ivm pauze)
Boxtel
maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 21:00 uur (van 17:00 tot 18:00 uur gesloten ivm pauze)
Rosmalen
maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 21:00 uur (van 17:00 tot 18:00 uur gesloten ivm pauze)

2. 24 uur per dag afspraak plannen

Op onze website en met onze app plan je 24 uur per dag 7 dagen in de week je afspraak in. Wil je kleurbehandeling of heb je vragen over een behandeling dan kun je uiteraard ook bellen en onze kapsters helpen je graag verder. klik hier om een afspraak te maken bij een van onze prachtige salons. 

4. finishproducten inbegrepen

Geen onverwachte extra kosten voor producten waar je niet om hebt gevraagd. Bij ons zijn alle behandelingen inclusief styling- en finishproducten. Wil je liever zelf je haar in model brengen? Dat kan ook in onze zelfstyling corner.   Deze corner is voorzien van de beste stylings- en verzorgingsproducten, maar je vindt hier ook een föhn, fijne krulborstels en kammen. Change Hairstyling bied de beste styling voor de kleinste prijs!

Boek jouw afspraak

Vergeet nooit meer je afspraken met onze e-mails. We sturen je na het maken van de afspraak altijd een afspraak bevestiging.  Wij sturen je één dag van tevoren een e-mail ter herinnering van je afspraak. Ben je toch vergeten wanneer je een afspraak hebt gepland, dan mag je altijd contact met ons opnemen en onze kapsters kijken graag met je mee in onze agenda. 

Geen onverwachte verrassingen bij de kassa. Na het maken van je afspraak krijg je een prijsprognose van je afspraak. Wil je specifieke prijs indicatie voor je bijvoorbeeld iets complexer als een kleurbehandeling, neem dan contact met ons op.  De prijs spreek je dan vooraf met ons af met een van onze kapsters. Wil je meer weten over onze prijzen en onze behandelingen kijk dan op onze prijslijst.

In de prijs van 1 behandeling zitten veel kosten verwerkt, en bij de meeste kapsalons zijn ook de klanten die niet komen opdagen verwerkt in de prijs, de zogenaamde No Shows. Zoals iedereen van ons gewend is, zijn wij geen standaard kapsalon maar transparant en duidelijk. Wij vinden het daarom niet nodig om onze eventuele No Show kosten door te berekenen in de prijs van onze bestaande behandelingen. Daar kun jij vervolgens van profiteren omdat wij hierdoor onze prijzen bewust laag kunnen houden. Wij vinden het daarom niet nodig dat jij als trouwe klant hiervan de dupe moet zijn. Wil je meer lezen over ons No-Show beleid, klik dan hier. 

Corona

Corona maatregelen

Vanaf maandag zullen wij om 17u dicht gaan ipv. de eerdere 18u. 😰  Daarentegen zijn we sinds deze week geopend vanaf 8.30u en zijn we nu ook op zaterdag open! 

Lees over ons beleid. Heb je nog geen afspraak? Klik dan op de knop om direct een afspraak te maken!