Afspraak maken in Vught

Snel en eenvoudig een afspraak maken in Vught? Een afspraak met jouw favoriete kapper in Vught maak je super makkelijk online. Volg de stappen en verzeker jezelf van een plekje in de mooiste kapsalon van Vught. Ben je ook al bekend met onze 7 zekerheden? We vertellen je hier graag meer overal! Klik hier en lees meer over onze service garanties. 

Ben je nieuw bij ons? Allereerst welkom! Het is voor nieuwe klanten niet mogelijk om bij ons online een afspraak te maken. Als je een online afspraak wilt maken heb je inloggegevens nodig. Deze worden speciaal voor jou gegenereerd na jouw eerste afspraak. Maak daarom jouw eerste afspraak door te bellen naar 073 – 345 01 57

Eén afspraak = één persoon. Wil je tegelijkertijd voor meerdere personen een afspraak maken? Dan kan dit door meerdere afspraken in te plannen op hetzelfde tijdstip bij verschillende stylisten. Het opmerkingenveld is bedoeld voor toevoegingen aan de desbetreffende afspraak. Deze is niet bedoeld voor het aangeven van meerdere afspraken. Het opmerkingenveld wordt namelijk pas doorgenomen op de dag van de afspraak. Mochten er vragen zijn kan je natuurlijk altijd even bellen naar: 073 – 345 01 57

Ben je verhinderd? Dan verzoeken wij je minimaal 24 uur voorafgaand aan de behandeling te annuleren. Om te annuleren klik je op “Afspraak annuleren” in de bevestigingsmail van de gemaakte afspraak. Indien je binnen 24 uur voorafgaand aan de behandeling(en) wil annuleren, behouden wij ons het recht de behandeling(en) in rekening te brengen. Bekijk deze pagina voor de annulerings-mogelijkheden.

Geen idee meer wanneer je jouw afspraak hebt ingepland? Geen probleem met ons online portaal kun je eenvoudig al je afsprak in zien. Login met je persoonlijke inloggegevens om al je afspraken te bekijken en/of te beheren.

Omdat elke chemische behandeling (bijvoorbeeld een kleuring en omvorming) per klant specifiek is, kan je hiervoor geen afspraak maken in onze Online Agenda. Om hiervoor een afspraak te maken bel je met: 073 – 345 01 57

Wil je altijd eenvoudig en snel een afspraak maken? Download dan de app van Change Hairstyling. Zo ben je 24 uur per dag 7 dagen in de week in de mogelijkheid om een afspraak te plannen bij jouw favoriete salon in Vught. 

    

Je ontvangt rond 18:00 uur één dag voor de afspraak een extra herinnering in de vorm van een e-mail. Soms belanden deze herinneringen in de spam-box van de ontvanger waardoor het lijkt of deze niet verstuurd is. Deze e-mail is een extra geheugensteun, je bent echter zelf verantwoordelijk voor het noteren en nakomen van jouw gemaakte afspraak. Mocht je niet meer weten wanneer je een afspraak hebt staan? Gebruik de App, ons Online-portaal of bel naar: 073 – 345 01 57

Ontvang je liever een herinnering via WhatsApp? Dat kan, door jezelf aan te melden via het aanmeldformulier.

Het welbekende ‘praatje’ hoort er toch een beetje bij als je naar de kapper gaat. “Ga je nog op vakantie dit jaar”? Wat een weertje he?” Sommige mensen zitten echter helemaal niet te wachten op smalltalk met de kapper.

Zoals je van ons gewend bent geven we graag gehoor aan de behoefte van onze klant. Daarom willen we al onze klanten de mogelijkheid bieden om in stilte te genieten van hun knipbehandeling met onze Silent Chair. 

Ownee… ben je jouw gegevens kwijt of weet je niet meer waar je ze moet vinden? We helpen je graag verder. Deze gegevens zijn automatisch verstuurd naar het bij ons bekende e-mailadres tijdens het maken van jouw eerste afspraak. Mocht je de inloggegevens niet meer hebben of vergeten zijn, klik dan op “Wachtwoord vergeten” tijdens het maken van een online afspraak. 

Afspraak maken in Vught