Afspraak maken

Vandaag nog een afspraak maken in Boxtel

Plots het idee gekregen om een stuk van je haren af te knippen of wil je jouw haar leuk laten föhnen voor je feestje vanavond? Maak dan voor vandaag nog een afspraak! 

Als je een online afspraak wilt maken heb je inloggegevens nodig. Deze zijn automatisch verstuurd naar het bij ons bekende e-mailadres tijdens het maken van jouw eerste afspraak. Mocht je de inloggegevens niet meer hebben of vergeten zijn, klik dan op “Wachtwoord vergeten” tijdens het maken van een online afspraak. 

Mocht jouw e-mailadres niet bij ons bekend zijn of ben je voor het eerst bij ons? Kijk dan hier om jouw afspraak te maken.

Eén afspraak = één persoon. Wil je tegelijkertijd voor meerdere personen een afspraak maken? Dan kan dit door meerdere afspraken in te plannen op hetzelfde tijdstip bij verschillende stylisten. Het opmerkingenveld is bedoeld voor toevoegingen aan de desbetreffende afspraak. Deze is niet bedoeld voor het aangeven van meerdere afspraken. Het opmerkingenveld wordt namelijk pas doorgenomen op de dag van de afspraak. Mochten er vragen zijn kan je natuurlijk altijd even bellen naar: 073 – 345 01 57

Ben je verhinderd? Dan verzoeken wij je minimaal 24 uur voorafgaand aan de behandeling te annuleren. Om te annuleren klik je op “Afspraak annuleren” in de bevestigingsmail van de gemaakte afspraak. Indien je binnen 24 uur voorafgaand aan de behandeling(en) wil annuleren, behouden wij ons het recht de behandeling(en) in rekening te brengen. Bekijk deze pagina voor de annulerings-mogelijkheden.

afspraak_annuleren_gif

Login met je persoonlijke inloggegevens om al je afspraken te bekijken en/of te beheren.

Omdat elke chemische behandeling (bijvoorbeeld een kleuring en omvorming) per klant specifiek is, kan je hiervoor geen afspraak maken in onze Online Agenda. Om hiervoor een afspraak te maken bel je met: 073 – 345 01 57

Het welbekende ‘praatje’ hoort er toch een beetje bij als je naar de kapper gaat. “Ga je nog op vakantie dit jaar”? Wat een weertje he?” Sommige mensen zitten echter helemaal niet te wachten op smalltalk met de kapper.

Zoals je van ons gewend bent geven we graag gehoor aan de behoefte van onze klant. Daarom willen we al onze klanten de mogelijkheid bieden om in stilte te genieten van hun knipbehandeling met onze Silent Chair.