Een afspraak maken

Een afspraak maken met jouw favoriete kapper maak je super makkelijk online. In elk filiaal kan je jouw afspraak online inplannen. Kies hieronder jouw dichtstbijzijnde salon en reserveer jouw plekje.

Wil je voor het eerst een afspraak maken? Dan vragen we je telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zullen dan jouw klantgegevens in ons systeem zetten, waarna je jouw persoonlijke inloggegevens krijgt om in het vervolg al jouw afspraken online te regelen.

Kom je voor de eerste keer bij Change Hairstyling? Allereerst welkom en wat leuk dat je ons hebt gekozen. Wil je een afspraak bij ons maken? Klik dan hier.

Wist je dat je sinds kort ook bij ons in stilte geknipt kunt worden in onze Silent Chair.  Maak wat tijd speciaal voor jezelf vrij, en geniet van jouw behandeling in volledige stilte….

Change Hairstyling is erg voordelig, bekijk onze prijslijst.  Er wordt vaak verwacht bij een voordelige kapper dat je behandeling je niet 100% tevreden de salon zal verlaten, daar staan we absoluut niet achter en hanteren dan ook een 100% tevredenheidsgarantie op iedere behandeling. 

Kom je voor de eerste keer bij Change Hairstyling? Allereerst welkom en wat leuk dat je ons hebt gekozen. Wil je een afspraak bij ons maken? Klik dan hier.

  1. Elke werkdag ’s avonds geopend tot 21:00 uur
  2. 24 uur per dag afspraken plannen, waar en wanneer jij dat wil
  3. Vrijheid om te kiezen door wie jij geholpen wil worden
  4. Altijd styling en finishproducten inbegrepen, zelf stylen kan natuurlijk ook
  5. Nooit een afspraak missen met onze e-mail herinneringen
  6. Prijzen kunnen in overleg van tevoren worden afgesproken
  7. Gratis annuleren en geen no- Show kosten van anderen in jouw prijs
Lees hier meer over onze 7 zekerheden
0
Tevreden klanten
0
Behandelingen
1
Uur per week open

LAAT JE INSPIREREN

Op Facebook of Instagram

Corona

Corona maatregelen

Vanaf maandag zullen wij om 17u dicht gaan ipv. de eerdere 18u. 😰  Daarentegen zijn we sinds deze week geopend vanaf 8.30u en zijn we nu ook op zaterdag open! 

Lees over ons beleid. Heb je nog geen afspraak? Klik dan op de knop om direct een afspraak te maken!