Vacature

Allround kapper/kapster – 24-32 uur – Vught

Ben jij de beste allround kapper/kapster en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder, we zijn namelijk op zoek naar een nieuwe topper die ons team in Vught komt versterken.

Change Hairstyling is een kapsalon met een eigen(wijze) visie, een brede klantenkring en we werken met een nieuwe generatie topkappers! Onze filialen zijn gevestigd in Vught, Boxtel en Rosmalen. Wij bieden je een tijdelijke overeenkomst waarbij het aantal uren volledig bespreekbaar is en met uitzicht op een vast dienstverband. Je komt terecht in een leerzame, professionele en gestructureerde werkomgeving die altijd in beweging is.

De functie
Als allround kapper/kapster voer je alle behandelingen die jij beheerst geheel zelfstandig uit. Je voelt je verantwoordelijk voor het constant nastreven van kwaliteit en zet alles in om te zorgen voor 100% tevreden klanten. Je bent flexibel en je hebt de mogelijkheid om flexibele uren te werken waar nodig.

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd 
Salaris: Nader overeen te komen. 

Wat vragen wij van jou?

 • Iedere klant een persoonlijke behandeling geven voor de behandelingen die je beheerst;
 • Iedere klant 100% tevredenheid over het eindresultaat laten ervaren;
 • Samen met je collega kappers zorgen voor een leuke, schone en fijne werkomgeving;
 • Flexibel (indien nodig ook inzetbaar in andere filialen);
 • Bereid om in de avonduren te werken en geen 9 – 5 mentaliteit.

Wat biedt Change Hairstyling?

  • Geen één weekend meer werken, wij zijn namelijk zaterdag en zondag gesloten;
  • Een overeenkomst op basis van 24-32 uur en het rooster is volledig bespreekbaar;
  • Indien goede inzet uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een super leerzame werkomgeving;
  • Een zeer professioneel gestructureerde organisatie die altijd in beweging is;
  • Gezellige collega’s, persoonlijke sfeer en een mooie werkplek;
  • De nieuwste trends, de mooiste kapsels en de leukste klanten.

  Bedrijfsprofiel
  Met ruim 3 salons, 38 werknemers en meer dan tienduizend klanten bruist deze succesvolle formule in Brabant. Gestuurd door twee jonge ondernemers die een andere kijk hebben op de kappersbranche. Door zich totaal te onderscheiden en de werknemers centraal te zetten, stuurt deze keten aan op een stevige groei de aankomende jaren.

  Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving en ben jij die enthousiaste kandidaat die wij zoeken om ons bedrijf te versterken? Vul onderstaand formulier in of stuur een korte motivatiebrief en volledige CV met pasfoto naar vacature@change-hairstyling.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op en wie weet wordt jij onze nieuwe topper! Voor meer informatie bel 073-3450880

  //

  LET OP: je sollicitatie gegevens moeten wel volledig zijn, daarmee bedoelen we: naam, leeftijd, adres, e-mail, telefoonnummer, duidelijk CV en omdat je natuurlijk werkzaam bent in de uiterlijkverzorging één of meerdere foto’s van jezelf.

  Alle sollicitaties die naar ons verstuurd zijn, geen enkele uitzondering daargelaten, slaan we op en archiveren we. Hierdoor is het voor ons gemakkelijk om eventuele sollicitanten op een later moment op te roepen. Je hebt dus al een streepje voor op een toekomstige vacature.