Nieuws

Anthea is onze nieuwe topper in Rosmalen!

We stellen jullie graag voor aan onze volgende nieuwe topper Anthea!
Hoi, Binnenkort kom ik bij Change Hairstyling in Rosmalen werken, waar ik heel veel zin in heb. Ik zal me even kort aan jullie voorstellen. Ik ben gediplomeerd kapper en heb bijna 10 jaar bij Hoepelman kappers in Den Bosch gewerkt. Na de geboorte van mijn dochter ben ik voor mezelf begonnen als ambulante kapster.

Dit doe ik nu alweer bijna 15 jaar. Kleine kindjes worden groter en voor mij is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. In mijn vrije tijd ben ik graag bij en met mijn gezin en wandel ik veel met ons hondje. In het weekend sta ik langs de โšฝ๏ธ lijn om de kinderen aan te moedigen. Verder spreek ik graag af met mijn vriendinnen en hou ik van winkelen, sporten, uit eten, weekendjes weg… Maar vooral veel genieten van het leven! Hopelijk hebben jullie nu een beetje kennis kunnen maken met me, maar ik zie en spreek jullie graag persoonlijk een keer.

Vanaf mei 2022 ben ik werkzaam bij Change Hairstyling in de salon in Rosmalen. Zie ik je snel? โ€‹โ€‹Plan dan nu online je afspraak in via deze link of anders kan je bellen naar 073 234 0404 . Afspraken maken kan ook via onze apps voor Apple of Android.


Liefs, Anthea