Vacature

BBL stage/ leerling – Rosmalen

Ben jij creatief, leergierig en ben je op zoek naar een BBL stage plek? Wil je alle kneepjes van ons mooie vak leren? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We zijn altijd wel op zoek naar BBL leerlingen voor ons filiaal in Boxtel en Rosmalen. Heb je interesse? Vul onderstaand formulier in.

Change Hairstyling is een kapsalon met een eigen(wijze) visie, een brede klantenkring en we werken met een nieuwe generatie topkappers! Voor onze vestiging in Rosmalen zoeken wij er nog een topper bij! Je komt terecht in een leerzame, professionele en gestructureerde werkomgeving welke altijd in beweging is.

Wat biedt Change Hairstyling:

– Alle weekenden VRIJ, wij zijn namelijk zaterdag en zondag gesloten!
– Een super leerzame werkomgeving;
– Een zeer professioneel gestructureerde organisatie die altijd in beweging is;
– Gezellige collega’s, persoonlijke sfeer en een mooie werkplek;
– De nieuwste trends, de mooiste kapsels en de leukste klanten!

Wat vragen wij van jou BBL stage:

– Iedere klant een persoonlijke behandeling geven die je goed beheerst;
– Iedere klant 100% tevreden eindresultaat bieden;
– Samen met je collega kappers zorgen voor een leuke, schone en fijne werkomgeving;
– Flexibel (indien nodig ook inzetbaar in andere filialen);
– Bereid om in de avonduren te werken en geen 9 – 5 mentaliteit;

Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving en ben jij die enthousiaste kandidaat die wij zoeken om ons bedrijf te versterken? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.

//

LET OP: je sollicitatie gegevens moeten wel volledig zijn, daarmee bedoelen we: naam, leeftijd, adres, e-mail, telefoonnummer, duidelijk CV en omdat je natuurlijk werkzaam bent in de uiterlijkverzorging één of meerdere foto's van jezelf.

Alle sollicitaties die naar ons verstuurd zijn, geen enkele uitzondering daargelaten, slaan we op en archiveren we. Hierdoor is het voor ons gemakkelijk om eventuele sollicitanten op een later moment op te roepen. Je hebt dus al een streepje voor op een toekomstige vacature.