Kapper Rosmalen

Change Hairstyling is dé betaalbare & trendy haar- én kleurspecialist kapper in Rosmalen

In mei 2019 openden wij ons derde filiaal in het centrum van Rosmalen, met de overtuiging dat een bezoek aan de kapper niet duur hoeft te zijn. Onze salon is uniek en dat willen we het liefste van de daken schreeuwen. Wij leveren de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bovendien kun je iedere werkdag niet alleen overdag, maar ook in de avonduren terecht. 

Onze salon is uniek en dat willen we het liefste van de daken schreeuwen. Wij leveren de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bovendien kun je iedere werkdag niet alleen overdag, maar ook in de avonduren terecht. Bij een bezoek aan onze salon houden we altijd vast aan onze 7 zekerheden. Met deze zekerheden bieden we niet alleen transparantie en zekerheid, maar ook onze servicegarantie staat hoog in het vaandel. Wij willen dat al onze klanten altijd tevreden naar huis gaan. 

Wij vinden het belangrijk dat al onze klanten met een grote glimlach en naar 100% tevredenheid onze salon verlaten. We garanderen het zelfs ook! Wil je meer weten over onze service garanties? Neem een kijkje in onze 7 zekerheden.

Mocht je dus na jouw behandeling niet helemaal tevreden zijn. Neem dan direct contact op met de salon en wij zorgen volledig gratis alsnog voor het gewenste resultaat!

Bij Change Hairstyling bieden we de beste kwaliteit tegen de beste prijs. Voor de actuele prijzen verwijzen we je graag naar onze prijslijst.

Ben je toch niet helemaal tevreden? Dat kan, lees meer over onze 100% tevredenheidsgarantie en kleurgarantie. Bij Change Hairstyling kom je terecht bij de beste kapsalon in Boxtel, Vught of Rosmalen. 

Het team in onze kapsalon Vught

De beste styling voor de kleinste prijs

Zullen we een afspraak maken?

Een afspraak maken kan heel gemakkelijk via ons online afsprakensysteem of telefonisch. Met ons online afspraken systeem kun je 24-7 een afspraak maken bij jouw favoriete salon. Je ziet de beschikbare tijden en je ziet door welke haarstylisten je geholpen wordt. Het is ook mogelijk om telefonisch een afspraak te maken.

Ben je nieuw bij Change Hairstyling en wil je voor het eerst een afspraak maken? Dan vragen we je telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zullen dan jouw klantgegevens in ons systeem zetten, waarna je jouw persoonlijke inloggegevens krijgt om in het vervolg al jouw afspraken online te regelen.

Mocht je de inloggegevens niet meer hebben of vergeten zijn, klik dan op “Wachtwoord vergeten” tijdens het maken van een online afspraak. Deze link wordt zichtbaar nadat je een beschikbare tijd hebt gekozen. Weet je ook niet meer met welk e-mailadres je account geregistreerd staat? Of wil je jouw gegevens wijzigen? Dan mag je dit telefonisch doorgeven of opvragen, maar ook via de mail zou je deze wijzigingen door kunnen geven.

Wil je een kleurbehandeling inplannen? Het is door de complexiteit van de behandeling niet mogelijk om dit online in te plannen. We verzoeken je om voor een kleurbehandeling telefonisch contact met ons op te nemen.