Doe mee met onze live bingo
en maak kans op grote prijzen!

00
Dagen
00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Wat: Change Hairstyling Live Bingo
Waar:
Op internet, via een livestream. Volledig corona proof.
Wanneer: Donderdag 28-01-2021 om 20:00uur (vanaf 19:30 komt deze online)
Prijzen: Waardebon (twv 100,-), een tablet, eerste kappers plek na lockdown, champagne en nog veel meer.
Kaartverkoop:
Kaarten zijn verkrijgbaar in onze webshop webshop.change-hairstyling.nl/bingo/

Live bingo
Wegens het grote succes van onze vorige bingo, organiseren we op donderdag 28 januari onze tweede live bingo!  We beginnen de avond wederom om 20:00 uur die naast een hoop gezelligheid ook zal bestaan uit het winnen van vele prijzen!

Bingokaart(en)
We zullen de bingo volledig coronaproof via een livestream gaan uitzenden. Om mee te kunnen spelen kun je via onze webshop persoonlijke bingokaart(en) bestellen. We spelen meerdere rondes op 1 kaart, het is dus niet nodig om meerdere bingokaarten aan te schaffen. Je mag wel zoveel bingokaart(en) bestellen als jij wil. En hoe meer kaarten, hoe groter de kans op de prijzen natuurlijk.

Uiterlijk donderdag 28 januari om 15:00 uur ontvang je een mail met jouw bingokaarten en een uitgebreide handleiding inclusief spelregels.

Prijzen
Wat is een bingo zonder prijzen? Precies, helemaal niets! We houden ze graag nog geheim, maar kunnen al wel verklappen dat je naast een vakantiepakket kans maakt op 1 cadeaukaart ter waarde van €50,-!! Daarnaast maken 1 deelnemer zelfs kans op een plekje in onze salon direct na de lockdown als we weer open zijn. Zo zal diegene als
eerste geholpen worden na de lockdown! 

Tijdens de bingo zullen ook verschillende lokale ondernemers langskomen. En zij zullen niet met lege handen langskomen. Ze stellen verschillende prijzen beschikbaar die we buiten de bingo om ook nog eens weg mogen geven. Zo maak je kans op:

  • Een cadeaukaart twv €100,- van Smartmakers
  • Een borrelplank van Kaaswinkel Kaatje Jans
  • Een massage bij massagepraktijk Het Bijdehandje
  • Een High Tea voor 2 personen bij Huize Bergen
  • En 4 uur gratis tuinieren van Venrooij Tuinen
  • 3 cadeaubonnen twv €15,- voor Lil Monkey Business
  • Een cadeaubon twv €25,- te besteden bij Bakkerij Coppens Helvoirt
  • En sierraden van Festyfashion

Ontvangen bingokaart(en)?
Na het bestellen van jouw bingokaart(en) ontvang je per mail een bevestiging van jouw bestelling. In een aparte mail die je ontvangt vóór aanvang van de bingo worden jouw persoonlijke bingokaart(en) met een link naar de livestream verzonden, houdt deze bij de hand tijdens de livestream. Het kan even duren voordat je jouw bingokaart(en) hebt ontvangen, maar geen zorgen. Wij zorgen ervoor dat je jouw bingokaart(en) uiterlijk op donderdag voor 15.00 uur hebt ontvangen.