Doe mee met onze live bingo
en maak kans op grote prijzen!

DONDERDAG - 14 januari 2021 - 20:00 uur

00
Dagen
00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Wat: Change Hairstyling Live Bingo
Waar:
Op internet, via een livestream. Volledig corona proof.
Wanneer: Donderdag – 14-01-2021 om 20:00uur (vanaf 19:30 komt deze online)
Prijzen: Waardebon (twv 100,-), een tablet, eerste kappers plek na Lockdown, Champagne en nog veel meer.
Kaartverkoop:
dit wordt gedaan in onze webshop webshop.change-hairstyling.nl/bingo/

Live bingo
We missen onze klanten enorm en kunnen niet wachten om weer met onze handen in jullie haar te mogen. Om deze tijd te overbruggen en toch iets voor onze klanten te kunnen organiseren hebben we iets heel leuks bedacht. Zo organiseren we op donderdag 14 januari een grote live bingo! We beginnen de avond om 20:00 uur die naast een hoop gezelligheid ook zal bestaan uit het winnen van vele prijzen!

Bingokaart(en)
We zullen de bingo volledig coronaproof via een livestream gaan uitzenden. Om mee te kunnen spelen kun je via onze webshop persoonlijke bingokaart(en) bestellen. We spelen meerdere rondes op 1 kaart, het is dus niet nodig om meerdere bingokaarten aan te schaffen. Je mag wel zoveel bingokaart(en) bestellen als jij wil. En hoe meer kaarten, hoe groter de kans op de prijzen natuurlijk. 

Uiterlijk donderdag 14 januari om 12:00 uur ontvang je een mail met jouw bingokaarten en een uitgebreide handleiding inclusief spelregels.

Prijzen
Wat is een bingo zonder prijzen? Precies, helemaal niets! We houden ze graag nog geheim, maar kunnen al wel verklappen dat je naast een tablet en een koffer kans maakt op een cadeaukaart ter waarde van €100,-!! Daarnaast maakt 1 van de deelnemers zelfs kans op een plekje in onze salon direct na de lockdown als we weer open zijn. Zo zal diegene als
eerste geholpen worden naar de lockdown! 

Tijdens de bingo zullen ook verschillende lokale ondernemers langs komen. En zij zullen niet met lege handen langskomen. Ze stellen verschillende prijzen beschikbaar die we buiten de bingo om ook nog eens weg mogen geven.

Hoe werkt het?
Na het bestellen van jouw bingokaart(en) ontvang je per mail een bevestiging van jouw bestelling. In een aparte mail die je ontvangt voor aanvang van de bingo worden jouw persoonlijke bingokaart(en) met een link naar de livestream verzonden, houdt deze bij de hand tijdens de livestream.