Nieuws

Bruidskapsels

Leuk dat jullie hebben besloten om te gaan trouwen, daar komt natuurlijk een hoop bij kijken. Wil jij ook jouw trouwdag in je eigen ontspannen omgeving beginnen en geen stress hebben, maar volledig genieten van alles wat er nog komen gaat? Change Hairstyling verzorgt jouw bruidsmake-up en bruidskapsel/trouwkapsel eventueel op locatie.

Om jouw bruidskapsel en make up geheel aan jouw wensen te laten voldoen, maken wij een afspraak voor een proefsessie/proefkapsel. Tijdens deze proefsessie bespreken wij jouw wensen en proberen wij de gewenste bruidsmake-up en bruidskapsel bij jou uit.

Op de trouwdag is het ook mogelijk om het haar en/of make-up van gasten/familieleden en bruidskinderen te verzorgen.

Voor de proefsessie ruim voor de bruiloft vragen we je voorbeelden te zoeken van kapsels die jij mooi vindt. Samen kijken we dan wat de mogelijkheden zijn met jouw haar. Het kapsel moet passen bij de jurk en de vorm van je gezicht. Mocht je een idee hebben voor een bepaald kapsel, maar is jouw haar te dun, dan kan er altijd gekozen worden om een haarstuk te gebruiken of een verlenging met extensions / haarverlenging. Kijk voor wat inspiratie bij onzeย make-overs.

In overleg is het mogelijk dat we in de ochtend of avond op de trouwdag zelf langs komen om jouw bruidsvisagie en bruidskapsel voor je in orde te maken.

Bekijk onzeย prijslijstย voor de actuele prijzen voor proefkapsels en bruidsmake-up en een mooi bruidskapsel. Heb je na het lezen van deze site nog vragen? Neem gerust contact op via ons online contact formulier of bel naar onze salon. Wij proberen op werkdagen altijd binnen 24 uur te reageren maar meestal zijn we nog veel sneller!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je kijken of een datum mogelijk is? Neem telefonisch contact op met onze prachtige salon in Vught, Boxtel of Rosmalen.