Spiegel advertentie systeem

Jouw bedrijf op de kaart zetten in Boxtel, Vught óf Rosmalen? Dat kan! Een makelaardij, sportschool, restaurant, webshop, administratiekantoor, bouwbedrijf, nagelstudio, kinderdagverblijf een opticien of een supermarkt. Wij hebben een plekje voor iedere vorm van bedrijfsvoering in ons Spiegel Advertentie Systeem.

Wie ga je bereiken?

Ons totale klantenbestand telt zo’n 20.000 klanten. Deze personen zitten gemiddeld om de 6 weken bij ons, minstens 20 minuten op dezelfde plek, in dezelfde stoel, naar misschien wel jouw reclame te kijken.

Hoe dan?

Huis-aan-huis, via de radio, lokale krant, regiokrant of een andere vorm van een kortstondige peperdure manier om de aandacht te krijgen van je doelgroep? Nee, bij ons kan dat gewoon via de kappersspiegel. In onze spiegels zijn namelijk displays ingebouwd, deze geven ons de mogelijkheid om onze klanten op de hoogte te houden van trends, nieuws, weervoorspelling en bijvoorbeeld acties. Maar we hebben ook ruimte voor advertenties! Met in totaal 36 kappersstoelen kan jouw advertentie niet meer over het hoofd worden gezien.

Waarom?

Vraag jezelf eens af.. wat kost een advertentie in de (lokale) krant? Voor 1 week, 1 advertentie? Welke doelgroep bereik ik daarmee? Hoeveel mensen lezen de krant nog? En hoeveel mensen kijken naar advertenties in een krant? Hoelang ben ik dan in beeld? En val ik wel op in één oogopslag?

Daarom!

Op onze manier komt je advertentie iedere 15 minuten 1 keer voorbij bij 36 stoelen in alle filialen. Dat is 1728 keer per dag! 5 dagen in de week! Dit zijn 8640 weergaven per week en met een gemiddelde behandeltijd van 30 minuten, 4320 potentiële klanten per week. Klanten die (onbewust) jouw reclame van jouw bedrijf of jouw aankondiging voor je actie voorbij zien komen.

Jouw advertentie plaatsen/aanleveren

Aanleveren is makkelijk. Geen gedoe, gewoon een JPG;1085×653 pixels (BxH), met daarop de informatie die jij er op kwijt wil. Geen idee waar we het over hebben? Wij vertellen je graag hoe de vork in de steel zit. Een video van maximaal 20 seconden kan ook, wel met ondertiteling, audio mogelijkheden hebben we niet. Na ontvangst van je ontwerp en de betaling wordt de advertentie binnen 24 uur weergegeven in onze spiegels.

Aanpassen?

Zit er een foutje in, veranderd je logo, wil je iets aanbieden of een kick-off geven aan je sale die start? Even een maandje, of zelfs maar een week een aanbieding of een dip ondervangen met een speciale aanbieding voor een bepaalde periode? Alles kan, kosteloos zelfs. Jij levert het nieuwe ontwerp aan en wij zorgen dat het binnen 24 uur aangepast wordt.

Prijzen?

Adverteren kan op verschillende mogelijkheden, samengevat hebben we 2 opties; kort of langdurig.

Kort: dat zijn alle advertenties tot maximaal 1 maand.
Lang: dat zijn alle advertenties vanaf 2 maanden of langer.

Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW. Volgens ons is voordeliger adverteren voor zo’n groot publiek niet mogelijk, want zeg nou zelf.. Wie komt er nou niet bij de kapper?

Kort

Prijslijst Spiegel Advertentiesysteem korte diuur

Lang

Prijslijst Spiegel Advertentie Systeem lange diuur

Korting?

Zoals je ziet hebben we een kortingstarief voor het afnemen van een advertentie voor een langere periode. Buiten deze korting hebben we ook nog een bonuskorting. Deze bonuskorting houdt in dat bij afname van één of meerdere filialen je 50% korting krijgt op elk extra filiaal.
Als voorbeeld:
-Je neemt een advertentie af in Vught voor 3 maanden, €170,-
-Maar je wilt ook adverteren in het filiaal Boxtel.
-De advertentiekosten voor Vught zijn €170,-
-Voor Boxtel krijg je 50% bonus korting en betreft de prijs voor enkel dit filiaal nog €85,-.
-De totale kosten komen neer op €255,-.
-Voor hetzelfde voorbeeld voor 3 filialen betekend een totale kostenplaatje van €340,-.

Meer weten of komen kijken?

Dan nodigen wij je graag uit om vrijblijvend eens een kijkje te komen nemen, onze koffie staat immers altijd klaar en de schermen draaien 12 uur per dag van ma t/m vrij tussen 09:00u tot 21:00u. Of heb je vragen? Mail dan naar: sas@change-hairstyling.nl óf bel naar 073-3450880 .

Komt het beter uit als wij je even terugbellen? Geen probleem, laat hier jouw gegevens achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.