Corona toeslag

prijsverhoging

Tijdelijke corona toeslag

prijsverhogingChange Hairstyling onderscheid zich door zichzelf “anders” op te stellen ten opzichte van onze concullega’s. Denk bijvoorbeeld aan onze openingstijden, no-show beleid of 24/7 een afspraak maken. Eerlijk en transparant zijn, en dat geldt ook voor dit onderwerp. Daarom lichten wij heel graag onze tijdelijke corona prijsstijging van 2021 toe.

Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig naar onze salons kan komen, hebben we daarom tijdelijke maatregelen getroffen. Ook hebben we ons hygiëneplandeurbeleid en planning moeten aanpassen. Daarbij zijn er een aantal diensten die wij aanbieden tijdelijk komen te vervallen. Om een veilige werkomgeving en een veilige salon voor klanten te kunnen garanderen gaan we anders te werk dan voorheen. Hier zijn kosten aan verbonden en om die op te kunnen vangen zal er tijdens de corona periode een tijdelijk prijsstijging zijn. Niet alle prijzen zullen verhoogd worden, alleen deze die direct door de maatregelen getroffen worden.

Ook zal de tijdelijke prijsstijging enkele procenten betreffen en geen tientallen procenten, dit zal zich uiten tot een stijging van maximaal één euro. Change Hairstyling biedt de beste styling voor de kleinste prijs en dat zal ook zeker zo blijven. Tot wanneer deze toeslag van toepassing is is afhankelijk tot hoelang er maatregelen omtrent corona van kracht blijven. Wij hopen dat we dit z.s.m. weer ongedaan kunnen maken, maar hebben zoals de overheid geen zicht op wanneer dit zal zijn.

Klik hier voor de tijdelijk corona prijslijst 2021