Mondkapjesplicht

Mondkapjesplicht

mondkapjesplichtPer 1 december is het dragen van een mondkapje in onze salons verplicht. Ook tijdens de behandeling is het verplicht om een mondkapje te dragen.

Een mondkapje moet de neus en mond volledig bedekken en het moet ontworpen zijn om de verspreiding van virussen tegen te gaan. Een spatscherm (faceshield) bedekt de neus en mond niet volledig, en mag daarom niet worden gebruikt als alternatief voor een mondkapje.

Mondkapje aanschaffen

Mocht je zelf jouw mondkapje zijn vergeten bij aankomst, zijn ze in onze salons ook per stuk verkrijgbaar. Voor €2,00 euro per stuk kan je een wegwerpmondkapje kopen. Voor meer informatie kan je terecht bij onze medewerkers.

Kleurbehandeling

We raden klanten met een kleurbehandeling aan om een wegwerpmondkapje te dragen. Dit in verband met de kleur die afgeeft op de stof.

Medische beperking

Als een klant wegens medische redenen of medische beperkingen aangeeft geen mondkapje te kunnen dragen, dan hoeft het niet. Deze klanten zijn dan een uitzondering op de mondkapjesplicht. Mocht het wel lukken om een spatscherm te dragen, raden we aan om deze mee te nemen naar de salon. We hebben een veilige werkomgeving gecreëerd voor al onze klanten en medewerkers. Alle klanten zijn nog steeds van harte welkom.

Afspraak maken

We zien dat in deze tijd onze digitale agenda heel snel volloopt, gelukkig heb je bij Change Hairstyling de keuze uit maar liefst drie filialen, dus mocht je ergens niet terecht kunnen kun je altijd nog en één van onze andere filialen een afspraak maken. Klik hier om een afspraak te maken.