Webshop

Webshop

Binnen 48 uur zal hier een link naar de webshop verwijzen. In deze webshop zullen we naast onze gebruikelijke producten ook uitgroeipakketten aanbieden.

Het aantal coronabestemmingen loopt nog steeds op en daarom heeft de overheid op 14 december besloten om ook alle kapsalons direct te sluiten. Daarom zullen wij per 15 december onze salons sluiten.

Een heftig besluit, maar wij nemen onze verantwoordelijkheid en hopen hiermee de verdere verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. 

Heb je een afspraak gepland?
Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact op met de klanten die al een afspraak hadden staan en zullen deze verzetten. Wij zullen voor nu tot 19 januari gesloten zijn. Wij blijven voor jullie telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 12:00 uur.

Wat doen wij voor jou in deze tijd?

  • Binnen 48 uur zal hier een link naar de webshop verwijzen. In deze webshop zullen we naast onze gebruikelijke producten ook uitgroeipakketten aanbieden.
  • In de webshop bieden wij cadeaukaarten met korting aan. Deze kunnen later worden verzilverd.
  • Wij blijven voor jullie telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur. 

Pas goed op jezelf en elkaar en we staan hopelijk snel weer voor je klaar in één van onze kapsalons. Tot die tijd houden we jullie graag op de hoogte via onze website en sociale kanalen.