Haarlengte

Verschillende haarlengtes

Bij verschillende behandelingen hanteren wij een vanaf prijs;  föhnen/opsteken, kleurbehandelingen en omvormingen. Bij deze behandelingen zijn de prijzen afhankelijk van de lengte van het haar. We maken onderscheid tussen kort, half lang en lang haar.

In het onderstaand overzicht omschrijven wij de verschillende lengtes. Bij de behandeling en kijken we vooraf om welke lengte het gaat. Kom je met lang haar onze salon binnen, en laat je het  helemaal kort knippen en vervolgens kleuren? Dan hanteren we bij de kleurbehandeling kort haar. Wil je vervolgens jouw haar laten föhnen, ook dan rekenen we dus kort haar.

Er zijn natuurlijk uitzonderingen wat betreft lengte; heb je bijvoorbeeld een bob of is de ene kant van het haar een stuk langer dan kijken we per klant onder welke lengte het valt. Twijfel je? Neem dan gerust contact op met een van onze haarstylisten.

Uitzonderingen

  • Heb je lang haar, maar wil je enkel de bovenlaag in de folie? Dan rekenen wij hierbij niet lang haar, maar halflang. We zijn in dit geval de helft van de tijd kwijt en gebruiken ook de helft aan product.
  • Heb je juist half lang haar, maar wil je bijvoorbeeld een aantal tinten lichter en moeten wij daarvoor heel veel folies gebruiken dan rekenen we juist lang haar. Voor deze behandeling gebruiken we dubbel zoveel tijd en natuurlijk product. 


Wat betreft folie’s is het dus afhankelijk van de behandeling die je wilt.  Bij twijfel kan je altijd overleggen met onze haarstylisten. Zij bespreken met jou jouw wensen en kunnen daarbij direct een prijsindicatie geven.

Kort haar

In basis geldt voor kort haar;
haar tot ongeveer de oren. 

Halflang haar

Voor halflang haar geldt;
haar vanaf de oren tot aan de schouders.  

Lang haar

Bij lang haar geldt;
al het haar vanaf de schouders.

Kleur- en tevredenheidsgarantie

Iedereen heeft wel eens een slechte ervaring gehad bij de kapper. De kleur viel na een kleurbehandeling net wat anders uit of je kapsel was net een tikkeltje verknipt. Wij willen dat alle klanten naar tevredenheid de salon verlaten en bij thuiskomst nog steeds tevreden zijn. Daarom garanderen wij altijd 100% tevredenheid en bieden wij onze klanten een garantie. Mocht je dus na jouw behandeling niet helemaal tevreden zijn. Neem dan contact op met de salon en wij zorgen volledig gratis alsnog voor het gewenste resultaat!

Afspraak maken?

Je maakt heel gemakkelijk een afspraak via ons online afsprakensysteem. Daarnaast zijn we elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar om een afspraak in te plannen. Is het tijd voor een nieuwe coupe, maar twijfel wat het beste bij je past of weet niet welke kleur je moet kiezen, onze haarstylisten staan altijd voor je klaar om een persoonlijk advies te geven.