Nieuws

Hairextensions verkrijgbaar in Vught en Rosmalen

Altijd al langer en/of voller haar willen hebben? Boek dan een behandeling bij onze salon in Vught of Rosmalen om hairextensions te zetten! Om een natuurlijke look te creëren, is er kennis en kunde nodig. Daarom hebben we meerdere hairstylisten die zich gespecialiseerd hebben in het zetten van de extensions middels een opleiding. Deze behandeling bieden wij sinds november 2022 aan.

Voor het zetten van hairextensions maken we gebruik van weaves die door middel van een micro ring aan je eigen haar worden bevestigd. De micro ring wordt met een tangetje dichtgeknepen in de natuurlijke haarvalling, zodat het je eigen haar niet schaadt. De siliconen binnenzijde van de micro ringen biedt extra bescherming voor je eigen haar en zorgt voor stevigheid.

Deze techniek is niet belastend voor je eigen haar. Integendeel, het versterkt en verdikt je haren doordat het je haar deels beschermt en de puntjes minder snel slijten.

Er zijn twee mogelijkheden voor hairextensions:  volumebehandeling of haarverlenging.

Bij een volumebehandeling krijg je een vollere bos. Het is mogelijk om de volume toe te voegen op de plekken waar je dat graag zelf terug wilt zien. Bij een haarverlenging-behandeling krijg je naast meer volume ook meer lengte. Het is mogelijk om je haar met 1/3e te verlengen!

1️⃣ Eerst overleggen we of je een haarverlenging of volumebehandeling wilt.
2️⃣ Vervolgens kijken we hoeveel extensions er nodig zijn en welke kleuren we gaan gebruiken om een mooi en natuurlijk resultaat te krijgen. 
3️⃣ We wassen je haar met een speciale pre-treatment shampoo, zodat de extensions goed zullen hechten aan jouw haar.
4️⃣ Tijd om de extensions te zetten!
5️⃣ Tot slot geven we een advies hoe je het beste jouw hairextensions kan verzorgen, zodat je zo lang mogelijk van de extensions kan genieten. 
 

Hairextensions zijn vanaf € 85,00 verkrijgbaar. Voor de exacte prijzen kun je contact opnemen met onze salon in Vught of Rosmalen. Naar aanleiding van jouw wensen, kunnen we je inzicht geven in de kosten en duur van de behandeling.

Vught bel naar: 073 – 34 50 157
Rosmalen bel naar: 073 – 23 40 404

Onze hairextensions specialisten