Nieuws

Hairextensions verkrijgbaar in Vught

Altijd al langer en/of voller haar willen hebben? Boek dan een behandeling bij onze salon in Vught om hairextensions te zetten! Om een natuurlijke look te creëren, is er kennis en kunde nodig. Daarom heeft één van onze gediplomeerde hairstylist zich gespecialiseerd voor het zetten van de extensions middels een opleiding . Deze behandeling bieden wij sinds november 2022 aan.

Voor het zetten van hairextensions maken we gebruik van losse extensions met een keratineaanhechting. Dit zorgt ervoor dat er een natuurlijk resultaat wordt bereikt en de aanhechtingen niet zichtbaar zijn. 

Er zijn twee mogelijkheden voor hairextensions:  volumebehandeling of haarverlenging.

Bij een volumebehandeling krijg je een vollere bos. Het is mogelijk om de volume toe te voegen op de plekken waar je dat graag zelf terug wilt zien. Bij een haarverlenging-behandeling krijg je naast meer volume ook meer lengte. Het is mogelijk om je haar met 1/3e te verlengen!

1️⃣ Eerst overleggen we of je een haarverlenging of volumebehandeling wilt.
2️⃣ Vervolgens kijken we hoeveel extensions er nodig zijn en welke kleuren we gaan gebruiken om een mooi en natuurlijk resultaat te krijgen. 
3️⃣ We wassen je haar met een speciale pre-treatment shampoo, zodat de extensions goed zullen hechten aan jouw haar.
4️⃣ Tijd om de extensions te zetten!
5️⃣ Tot slot geven we een advies hoe je het beste jouw hairextensions kan verzorgen, zodat je zo lang mogelijk van de extensions kan genieten. 
 

Hairextensions zijn vanaf € 245,50 verkrijgbaar. Voor de exacte prijzen kan je contact opnemen met onze salon in Vught. Naar aanleiding van jouw wensen, kunnen we je inzicht geven in de kosten en duur van de behandeling.

Bel naar: 073 – 34 50 157

Onze hairextension specialist

Kelly, Hairstylist

De beste styling voor de kleinste prijs

Zullen we een afspraak maken?

Een afspraak maken kan heel gemakkelijk via ons online afsprakensysteem of telefonisch. Met ons online afspraken systeem kun je 24-7 een afspraak maken bij jouw favoriete salon. Je ziet de beschikbare tijden en je ziet door welke haarstylisten je geholpen wordt. Het is ook mogelijk om telefonisch een afspraak te maken.

Ben je nieuw bij Change Hairstyling en wil je voor het eerst een afspraak maken? Dan vragen we je telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zullen dan jouw klantgegevens in ons systeem zetten, waarna je jouw persoonlijke inloggegevens krijgt om in het vervolg al jouw afspraken online te regelen.

Mocht je de inloggegevens niet meer hebben of vergeten zijn, klik dan op “Wachtwoord vergeten” tijdens het maken van een online afspraak. Deze link wordt zichtbaar nadat je een beschikbare tijd hebt gekozen. Weet je ook niet meer met welk e-mailadres je account geregistreerd staat? Of wil je jouw gegevens wijzigen? Dan mag je dit telefonisch doorgeven of opvragen, maar ook via de mail zou je deze wijzigingen door kunnen geven.

Wil je een kleurbehandeling inplannen? Het is door de complexiteit van de behandeling niet mogelijk om dit online in te plannen. We verzoeken je om voor een kleurbehandeling telefonisch contact met ons op te nemen.