Hartelijk dank

Hartelijk dank voor het maken van een afspraak via onze online agenda.
Wij zien je graag op de afgesproken tijd verschijnen op ons adres:

Markt 2
5281 AT Boxtel
Plan eventueel hier gratis uw route.

Bevestigingsmail:
Je hebt zojuist een afspraak gemaakt in onze online agenda. Hiervan heb je zojuist een bevestigingsmail ontvangen met daarin alle gegevens omtrent de afspraak. Heb je de mail niet ontvangen? Kijk dan even in de spambox van jouw e-mailprovider. Mocht je na 30min  geen bevestigingsmail van ons ontvangen hebben, neem dan contact op met het telefoonnummer: 0411-244 244

Verhinderd/aanpassen:
Ben je verhinderd? Of wil je een afspraak verplaatsen? Dan verzoeken wij je minimaal 24uur voorafgaand aan de behandeling te annuleren of te verzetten via de onderstaande drie opties:

  • Telefoon: via het telefoonnummer: 0411-244 244
  • Voicemail: mocht er niemand in staat zijn je op het bovenstaande telefoonnummer te woord te staan, dan kun je een voicemailbericht achterlaten.
  • Online: om online te annuleren kun je op de link klikken in de bevestigingsmail die is toegestuurd na het maken van de online afspraak. Heb je deze niet ontvangen, neem dan contact op met het bovenstaande telefoonnummer.

No Show:
Indien je binnen 24uur voorafgaand aan de behandeling(en) wil annuleren, behouden wij ons het recht de behandeling(en) in rekening te brengen. Alle annuleringen die niet via één van de bovenstaande opties aan ons zijn doorgegeven, maar bijvoorbeeld via E-mail, Facebook bericht of andere communicatiemiddelen, worden niet gezien als annulering en daardoor kom je automatisch in ons "No Show systeem" terecht, klik hier voor meer informatie.

Overige vragen:

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op: 0411-244 244

Met vriendelijke groet,
Change Hairstyling.