Doe mee met onze live KINDERbingo
en maak kans op grote prijzen!

00
Dagen
00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Wat: Change Hairstyling Live Kinderbingo
Waar:
Op internet, via een livestream. Volledig coronaproof.
Wanneer: Vrijdag 19-02-2021 om 15:00uur (vanaf 14:30 komt deze online)
Prijzen: Sieradensetjes, tiener fotoshoot, speel- en snoepgoed.
Kaartverkoop:
Kaarten zijn verkrijgbaar in onze webshop webshop.change-hairstyling.nl/bingo/

Live bingo
Na het grote succes van onze voorgaande bingo’s is het tijd voor een grote live kinderbingo! We organiseren daarom op vrijdagmiddag 19 februari een kinderbingo. We beginnen om 15:00 uur, waar de kinderen tijdens een winterse bingo de leukste prijzen kunnen winnen!

Bingokaart(en)
We zullen de bingo volledig coronaproof via een livestream gaan uitzenden. Om mee te kunnen spelen kun je via onze webshop persoonlijke bingokaart(en) bestellen. We spelen meerdere rondes op 1 kaart, het is dus niet nodig om meerdere bingokaarten aan te schaffen. Je mag wel zoveel bingokaart(en) bestellen als jij wil. En hoe meer kaarten, hoe groter de kans op de prijzen natuurlijk.

Prijzen
Na alle sneeuwpret trekken wij de winter nog even door en kleden de bingo in volledig Winterwonderland thema aan. En bij een kinderbingo mogen de prijzen natuurlijk niet ontbreken. We houden ze graag nog geheim, maar kunnen al wel verklappen dat je naast een sieradenpakket kans maakt op een 3D puzzel en een tiener fotoshoot! 

Thema
Trek het thema door in jouw huis en maak er ook thuis een Winterwonderland van. Misschien heb je na Carnaval ook nog geen genoeg gekregen van het verkleden, trek dan jouw meest winterse outfit aan! En wie weet gaat de origineelst verkleedde deelnemer of versierde woonkamer er ook wel met een prijs vandoor! Laten we er in ieder geval samen een gezellige middag van maken!

Ontvangen bingokaart(en)?
1. Na het bestellen van jouw bingokaart(en) ontvang je per mail een bevestiging van jouw bestelling.

2. In een aparte mail die je ontvangt vóór aanvang van de bingo worden jouw persoonlijke bingokaart(en) met een link naar de livestream verzonden, houdt deze bij de hand tijdens de livestream. Het kan even duren voordat je jouw bingokaart(en) hebt ontvangen, maar geen zorgen.

3. Wij zorgen ervoor dat je jouw bingokaart(en) uiterlijk op vrijdag voor 13.00 uur hebt ontvangen.