Kleurbehandelingen

Voordelige kleurbehandeling

Is het tijd voor een kleurtje in je haar? Ben je toe aan iets anders of twijfel je welke kleur het beste bij je past. In alle gevallen ben je bij Change Hairstyling aan het goede adres. We bieden verschillende kleurbehandelingen aan die je niet alleen een mooie, nieuwe kleur geeft, maar ook zorgt voor een mooie glans en net dat beetje extra verzorging.

En dit alles voor een voordelige prijs natuurlijk!

Behandelingen

We bieden veel verschillende kleurbehandelingen aan. We leggen je graag uit welke behandelingen we hebben en wat de verschillen zijn. Bij deze behandelingen zijn de prijzen afhankelijk van de lengte van het haar. We maken onderscheid tussen kort, half lang en lang haar.

Spoeling

Een spoeling is een semi-permanente haarkleuring die kleinere kleurmoleculen bevat. Hierdoor kunnen de kleurmoleculen dieper doordringen tot in de haarschacht, waardoor deze vorm van kleuren wel uitwasbaar is, maar toch tot aan 6 weken zichtbaar blijft. Het resultaat verschilt van persoon tot persoon en ook van haar tot haar. Een spoeling kan het haar alleen donkerder maken of in dezelfde kleurhoogte blijven, nooit oplichten.

Toner

Heeft jouw huidige haarkleur een boost nodig? Dat kan met een toner. Een toner is een semi permanente kleuring, waarmee we jouw haar meer karakter geven en ongewenste tonen neutraliseren.

Kleuren

Tijd voor een nieuw kleurtje? Met permanente haarkleuring ontstaat er bij het aanbrengen op het haar een chemische reactie die het haar doet opzwellen, waardoor de kleurstoffen kunnen indringen in het haar. De kleur is niet uitwasbaar, maar zal na loop van tijd wel vervagen.

Kleuren Multi

Een mix van verschillende permanente kleuren om verschillende nuances in jouw haar te brengen. Je hele haar van de aanzet tot punt wordt bij deze behandeling gekleurd.

Kleuren + Highlights

Mocht je meer diepte in je haar willen kunnen we kleuren combineren met highlights. We kleuren vanaf de aanzet tot de punten jouw haar waarna we vervolgens highlight inbrengen.

Kamstrepen / Folies

Met highlights krijg je heel gemakkelijk meer diepgang en textuur in het haar. Om die diepgang te creëren gebruiken we een lichtere tint dan jouw eigen haar. Meestal gebeurt dit met een ontkleuring. Daarmee halen we pigmenten uit het haar in plaats van het erin te stoppen. Bij kamstrepen zetten we de highlights met behulp van een kam waarbij de kleur mooi in elkaar overvloeit. Bij folies gebeurt dit door alle plukjes in een folie te zetten. De techniek die gekozen wordt ligt aan het effect wat je wil creëren.

Tevredenheidsgarantie

Iedereen heeft wel eens een slechte ervaring gehad bij de kapper. De kleur viel net wat anders uit of je kapsel was net een tikkeltje verknipt. Wij willen dat alle klanten naar tevredenheid de salon verlaten en bij thuiskomst nog steeds tevreden zijn. Daarom garanderen wij altijd 100% tevredenheid en bieden wij onze klanten een garantie. 

Mocht je dus na jouw behandeling niet helemaal tevreden zijn. Neem dan contact op met de salon en wij zorgen volledig gratis alsnog voor het gewenste resultaat!

Afspraak maken?

Omdat elke kleurbehandeling per klant specifiek is, kan je hiervoor geen afspraak maken in onze online agenda. Om een afspraak te maken vragen we je telefonisch contact met ons op te nemen.

Blonderen

Wil je gaan voor blond? Dan is het verstandig om samen met onze hairstylisten goed te kijken naar wat er mogelijk is bij jouw haar. Het is helemaal afhankelijk van jouw haarkleur op dat moment en je eigen onderliggende pigment. Het kan zijn dat we met een permanente kleuring jouw eigen kleurhoogte en pigmenten om kunnen zetten naar de kleur die jij graag wil, waardoor bijvoorbeeld ontkleuren niet nodig is. Is je haar te donker en heb je te veel oranje-en geelpigmenten, dan is het helaas niet haalbaar om zonder ontkleuren/blonderen je haar een gewenste blonde tint te krijgen.

Met ontkleuren/blonderen halen we kleurpigmenten uit jouw haar om ervoor te zorgen we een mooie basiskleur creëren zodat we daar de gewenste kleur overheen kunnen zetten. Een kleuring over de ontkleuring/blondering heen is niet altijd nodig, maar vaak wel. Het ligt vooral aan de wens en hoe zeer het gaat oplichten door de ontkleuring/blondering. Het haar heeft verschillende kleurpigmenten, die tijdens het oplichten van jouw haarkleur naar boven komen. Hoe donkerder jouw haar, hoe meer oranje en geelpigmenten naar boven komen als je naar hoogblond wil. Deze pigmenten moeten eerst geëlimineerd worden. Bij lang haar raden we meestal aan om te kiezen voor folies. Door middel van de folies kunnen we vaak veel dieper door het pigment heen en daardoor kunnen we beter het gewenste resultaat behalen.

Met een behandeling die zo diep het haar ingaat is het altijd verstandig het haar extra te beschermen tijdens de behandeling. Dit doen wij door een “plex” toe te voegen aan de kleuring en een passende nabehandeling te doen. Hiermee zorg je dat buiten het pigment de belangrijke bouwstenen van het haar, zoals keratine en proteïne, het haar niet verlaten en zo dus sterk en gezond blijft. Voor alle vragen met betrekking tot blonderen kan je terecht bij onze haarstylisten.

Verschillende haarlengtes

Bij verschillende behandelingen hanteren wij een vanaf prijs;  föhnen/opsteken, kleurbehandelingen en omvormingen. Bij deze behandelingen zijn de prijzen afhankelijk van de lengte van het haar. We maken onderscheid tussen kort, half lang en lang haar. Lees hier meer informatie over de verschillende haarlengtes.

Silent Chair

Maak wat tijd speciaal voor jezelf vrij en geniet van jouw behandeling in volledige stilte…

We kunnen allemaal wel eens wat rust gebruiken. Even een momentje waarbij we alle drukte en chaos langs ons heen kunnen laten gaan. Geen geklets over het weer, wat jouw hobby’s zijn en wat voor plannen je voor komend weekend hebt. Gewoon even de ogen sluiten en jouw haren laten knippen en stylen in onze Stilte Stoel. Lees hier meer over onze Silent Chair en hoe je een afspraak kunt maken!