Nieuws

Gediplomeerd krullenkapper in Vught en Boxtel

Gediplomeerd krullenkapper in Vught en Boxtel

Hebben jouw krullen liefde & aandacht nodig? Boek dan een behandeling krullen knippen in bij een van onze krullenspecialisten! Het knippen van krullen vergt een speciale techniek en verzorgingsproducten. Deze speciale techniek en producten bieden wij sinds september 2022 aan in onze salons in Vught en Boxtel!

Speciaal voor jou hebben twee van onze tophaarstylisten een opleiding gevolgd tot gediplomeerd krullen knippen, CC1 & CC2. Danielle en Jainy mogen zich krullenspecialist / krullenkapper noemen. Deze speciale Curl Cutting techniek is écht uniek en het resultaat is verbluffend. Krullend haar is iets aparts: geen één krul of bundel is hetzelfde. En door deze techniek kunnen we je prachtige, pluisvrije krullen geven. Ja echt waar!

Je dient een telefonische afspraak te maken om gebruik te maken van de techniek krullen knippen. Het is op dit moment nog niet mogelijk om dit online te reserveren. 
 
1️⃣ Eerst analyseren we het type krul en bespreken we je wensen: lengte, volume, laagjes etc.
2️⃣ We beginnen met het wassen en knippen.
3️⃣ We brengen producten aan om mooie en pluisvrije krullen te creëren.
4️⃣ Als laatste gaan we je krullen drogen met de diffuser.
Voor de actuele prijzen verwijzen we je graag naar onze prijslijst. Deze behandeling duurt ongeveer 60 tot 90 minuten, afhankelijk van je haarlengte.

Onze krullenkapsters

De beste styling voor de kleinste prijs

Zullen we een afspraak maken?

Een afspraak maken kan heel gemakkelijk via ons online afsprakensysteem of telefonisch. Met ons online afspraken systeem kun je 24-7 een afspraak maken bij jouw favoriete salon. Je ziet de beschikbare tijden en je ziet door welke haarstylisten je geholpen wordt. Het is ook mogelijk om telefonisch een afspraak te maken.

Ben je nieuw bij Change Hairstyling en wil je voor het eerst een afspraak maken? Dan vragen we je telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zullen dan jouw klantgegevens in ons systeem zetten, waarna je jouw persoonlijke inloggegevens krijgt om in het vervolg al jouw afspraken online te regelen.

Mocht je de inloggegevens niet meer hebben of vergeten zijn, klik dan op “Wachtwoord vergeten” tijdens het maken van een online afspraak. Deze link wordt zichtbaar nadat je een beschikbare tijd hebt gekozen. Weet je ook niet meer met welk e-mailadres je account geregistreerd staat? Of wil je jouw gegevens wijzigen? Dan mag je dit telefonisch doorgeven of opvragen, maar ook via de mail zou je deze wijzigingen door kunnen geven.

Wil je een kleurbehandeling inplannen? Het is door de complexiteit van de behandeling niet mogelijk om dit online in te plannen. We verzoeken je om voor een kleurbehandeling telefonisch contact met ons op te nemen.