Nieuws

Gediplomeerd krullenkapper in Vught en Boxtel

Gediplomeerd krullenkapper in Vught en Boxtel

Hebben jouw krullen liefde & aandacht nodig? Boek dan een behandeling krullen knippen in bij een van onze krullenspecialisten! Het knippen van krullen vergt een speciale techniek en verzorgingsproducten. Deze speciale techniek en producten bieden wij sinds september 2022 aan in onze salons in Vught en Boxtel!

Speciaal voor jou hebben twee van onze tophairstylisten een opleiding gevolgd tot gediplomeerd krullen knippen, CC1 & CC2. Danielle en Jainy mogen zich krullenspecialist / krullenkapper noemen. Deze speciale Curl Cutting techniek is écht uniek en het resultaat is verbluffend. Krullend haar is iets aparts: geen één krul of bundel is hetzelfde. En door deze techniek kunnen we je prachtige, pluisvrije krullen geven. Ja echt waar!

Wil je meer weten over jouw krullen? Lees hier meer over krullen en ontdek welk type krullen jij hebt. 

Je dient een telefonische afspraak te maken om gebruik te maken van de techniek krullen knippen. Het is op dit moment nog niet mogelijk om dit online te reserveren. 
 
1️⃣ Eerst analyseren we het type krul en bespreken we je wensen: lengte, volume, laagjes etc.
2️⃣ We beginnen met het wassen en knippen.
3️⃣ We brengen producten aan om mooie en pluisvrije krullen te creëren.
4️⃣ Als laatste gaan we je krullen drogen met de diffuser.
 
Weet je niet precies welk krultype haar je hebt en wil je hier graag meer informatie over. Loop dan gerust een keer binnen voor een kort consult. Waarin we je alles vertellen over jouw krullen en de mogelijkheden. 
Voor de actuele prijzen verwijzen we je graag naar onze prijslijst. Deze behandeling duurt ongeveer 60 tot 90 minuten, afhankelijk van je haarlengte.

Onze krullenkapsters