Make-over & inspiratie

Make overs

Onze hairstylisten zijn experts in het creëren van de meest prachtige looks en make-overs. Onderstaand laten we enkele van hun meesterwerken zien! Kijk voor meer leuke inspiratie op onze Facebook of Instagram pagina.

Silvia

Deze prachtige koele, blonde bob is gecreëerd door Silvia.

Jainy

Deze prachtige rode krullen zijn gecreëerd door Jainy.

Sharon

Een vurige koperkleur gecreëerd door Sharon en gestyled met krullen.

Kleur- en tevredenheidsgarantie

Iedereen heeft wel eens een slechte ervaring gehad bij de kapper. De kleur viel na een kleurbehandeling net wat anders uit of je kapsel was net een tikkeltje verknipt. Wij willen dat alle klanten naar tevredenheid de salon verlaten en bij thuiskomst nog steeds tevreden zijn. Daarom garanderen wij altijd 100% tevredenheid en bieden wij onze klanten een garantie. Mocht je dus na jouw behandeling niet helemaal tevreden zijn. Neem dan contact op met de salon en wij zorgen volledig gratis alsnog voor het gewenste resultaat!

Afspraak maken?

Je maakt heel gemakkelijk een afspraak via ons online afsprakensysteem. Daarnaast zijn we elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar om een afspraak in te plannen. Is het tijd voor een nieuwe coupe, maar twijfel wat het beste bij je past of weet niet welke kleur je moet kiezen, onze hairstylisten staan altijd voor je klaar om een persoonlijk advies te geven.

7 Zekerheden

Wij zijn uniek en dat vertellen we je maar al te graag! Zo hanteren wij in iedere salon onze 7 zekerheden. Wil je meer weten over onze zekerheden?

Make-over