Geopend voor afhalen

Geopend voor afhalen

Vanaf aanstaande woensdag 10 februari is het mogelijk om jouw online bestelling in onze salons op te halen! We zijn heel blij dat we op deze manier voor jullie klaar kunnen staan. 

Dat betekent dat we niet meer jouw bestelling komen bezorgen, maar dat we telefonisch een tijdslot afspreken waarop jij jouw bestelling kan afhalen. We mogen nog steeds geen klanten in onze salon verwelkomen dus het afhalen van de bestelling zal via een afhaalloket zijn. Het is ook niet mogelijk om in de salon producten te bestellen en/of af te rekenen.

Afhalen bij een salon naar keuze
We zijn elke werkdag van 09:00 tot 12:00 uur geopend voor het afhalen van jouw bestelling. Bij het afrekenen in de webshop kan je aangeven in welke salon jij de bestelling wil afhalen. Wij gaan er dan voor zorgen dat jouw bestelling klaar staat en nemen telefonisch contact met jou op voor de specifieke tijd. We willen je vragen om je aan dit tijdslot te houden en niet te vroeg te komen, zo houden we de weg rondom de salon vrij en kunnen we het afhalen vloeiend laten verlopen.

Liever een andere keer afhalen?
Dat kan natuurlijk ook. Wil je jouw bestelling pas ophalen zodra onze salons volledig open zijn, dan bewaren we in dat geval jouw bestelling voor je in de salon. 

Zullen we een afspraak maken?
Onze agenda’s lopen al behoorlijk vol, dus wil jij verzekerd zijn van een frisse coupe zodra het weer mag. Vergeet dan niet om tijdig jouw afspraak in te plannen. Onze haarstylisten staan elke werkdag voor jou klaar om een afspraak met je in te plannen. Ook online kan je jouw plekje reserveren.