Gesloten Salons Corona-virus

De onzekerheid rondom het Corona-virus wordt steeds groter en naar aanleiding van de persconferentie van de overheid op 23 maart zijn ook wij genoodzaakt onze kapsalons te sluiten.

Een heftig besluit, maar wij nemen onze verantwoordelijkheid en hopen hiermee de verdere verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. De overheid adviseert om een minimale afstand van 1,5 meter te bewaren. Iets wat voor ons kappers tijdens het uitvoeren van behandelingen onmogelijk is. Wij zijn de afgelopen weken nog open geweest met de nodige getroffen hygiënemaatregelen, maar het is niet langer verantwoord om open te blijven in verband met de gezondheid van onze klanten en medewerkers. Wij volgen het advies van het RIVM, de maatregelen zijn verlengt waardoor wij tot 28 april gesloten zullen zijn.

Wat doen wij voor jou in deze Corona-tijd:

  • Binnen 48 uur zal hier een link naar de webshop verwijzen, in deze webshop kan je terecht voor jouw persoonlijk uitgroei pakket
  • In de webshop kan je cadeaukaarten met korting kopen die je later kan verzilveren
  • Daarnaast blijven wij voor jullie telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Wij nemen telefonisch contact op met de klanten die al een afspraak hadden staan en zullen deze verzetten. 

Pas goed op jezelf en elkaar en we staan hopelijk binnenkort weer voor je klaar in één van onze kapsalons. Tot die tijd houden we jullie graag op de hoogte via onze website en sociale kanalen.