Cadeaukaarten met 10% korting

hulp-cadeaukaarten

Cadeaukaarten met 10% korting

We zitten in een bijzondere periode die veel invloed heeft op bijna iedereen. Zoals je misschien al gehoord hebt zijn alle kappers in Nederland vanwege het Corona-virus momenteel noodgedwongen gesloten.

Dit vraagt flexibiliteit en creativiteit voor ons als onderneming om het hoofd boven water te houden. Daarnaast moeten we zorgen dat het voortbestaan van Change Hairstyling niet in gevaar komt. Daarom willen jou oproepen om ons te steunen in deze uitzonderlijke tijd.

Welk voordeel heeft het voor mij als ik jullie steun?

Door de aanschaf van één of meerdere speciale cadeaukaarten steun je ons doordat we met dit geld personeelsleden en overige kosten kunnen blijven betalen. Als waardering voor de aanschaf van deze cadeaukaart tijdens de corona-crisis zetten wij een extra 10% boven op de waarde van de cadeaukaart als gift vanuit ons. Deze cadeaukaart met 10% bonus is alleen tijdens de corona sluiting te koop, dus wees er snel bij.

Kan ik de cadeaukaart in meerdere keren besteden?

Ja, deze hoeft niet in één keer besteed te worden. Alles wat overblijft blijft netjes op de cadeaukaart staan voor de volgende keer om te besteden. Ga jij elke 2 maanden naar de kapper? Dan heb je 10% korting tot je cadeaukaart op is.

Kan ik de cadeaukaart ook geven aan iemand anders?

Ja zeker, met deze cadeaukaart kan je niet alleen jezelf een welverdiende behandeling cadeau doen, maar ook iemand in deze bijzondere tijd in het zonnetje zetten. Een origineel cadeau die niet alleen leuk is om te geven, maar ook om te krijgen. Kom langs voor een knipbeurt, verfbehandeling of laat je haar leuk opsteken. Klinkt heerlijk toch?

Op de bank levert mijn geld nauwelijks iets op.

De rasechte ondernemende investeerders onder ons weten dat je geld op de bank momenteel nauwelijks iets oplevert. Investeer in de toekomst en waarborg een mooi rendement van maar liefst 10%. Door de aanschaf van een cadeaukaart waarborg je dit rendement. De waarde van de cadeaukaart kun je verzilveren zodra we weer open zijn! Zie het als een leuk spaarpotje met 10% rendement. De waarde van de investering? Die mag jij zelf bepalen. Dus wil jij met eventueel je gezin één jaar met 10% korting geknipt worden, ga je gang.

Hoe en waar kan ik deze cadeaukaart aanschaffen?

Dit kan op twee manieren.
1- Via onze webshop (webshop.change-hairstyling.nl)
In onze nieuw geopende webshop hebben wij een artikel toegevoegd met de naam cadeaukaart. De waarden van deze cadeaukaart kun jij zelf kiezen en lopen uiteen van €10,- tot €1000,-. Het kopen van een cadeaukaart gaat precies hetzelfde als bij product aankopen in een webshop. Ga naar onze webshop, voeg het toe aan het winkelmandje, vul je gegevens in, en betaal via iDeal.
2- In één van onze salons (zie hier al onze vestigingen)
Onze salons zijn vanwege de lage personeelsbezetting open van 9:00u tot 12:00u ’s middags. Tijdens deze verkorte openingstijden kun je even binnenlopen om een cadeaukaart of een product te kopen.

Hoe en wanneer kan ik mijn cadeaukaart in ontvangst nemen?

Nadat je de bestelling volledig afgerond en betaald hebt gaan wij achter de schermen de cadeaukaart klaar maken en omzetten naar een leuke kaart met pasje. De cadeaukaarten zullen na de corona sluiting verdeeld worden over alle salons zodat deze voor jou klaar liggen om mee te nemen of meteen te verzilveren. Laat voor de zekerheid de bevestiging van jou bestelling even zien tijdens het ophalen of verzilveren van je cadeaukaart.

Er staat bij verzenden “Afhalen” wat nu?

Afhalen is een optie die beschikbaar is in de webshop voor de cadeaukaart, we willen hiermee zeggen dat de cadeaukaart voor je klaar ligt zodra we weer geopend zijn na de corona crisis. Zo zorgen we ervoor dat klanten geen onnodig risico lopen tijdens de corona crisis.

Ik wil mijn cadeaukaart graag halen voordat jullie weer open zijn?

Dat kan, laat het ons dan even weten door een mail te sturen naar shop@change-hairstyling.nl We gaan dan samen kijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat jij jouw cadeaukaart zo snel mogelijk kan komen ophalen.

Wanneer kan ik deze cadeaukaarten verzilveren?

De cadeaukaart kun je verzilveren zodra we weer open zijn na de Corona-sluiting.

Ik kan niet inloggen in de webshop, hoe komt dat?

Je gebruikelijke inloggegevens die je gebruikt voor het maken van een afspraken kun je helaas niet gebruiken in onze webshop. De webshop is een apart systeem. Je kunt in onze webshop tijdens het afrekenen gemakkelijk een nieuw account aanmaken of afrekenen als gast.

Hoe ziet de cadeaukaart eruit?

Onze cadeaukaarten bestaan uit een gevouwen kaart met daarin een mooi pasje inclusief serienummer. 

cadeaukaarten