Leukste Kapsalon van Nederland 2013

GEWONNEN Leukste kapsalon uit de gemeente Vught.


Change Haristyling heeft weer mee gedaan aan de leukste kapsalon uit de gemeente Vught 2013 en is door de inwoners van Vught nogmaals verkozen als de leukste kapsalon.

Tot 17 juli 2013 hebben de inwoners van de gemeente Vught de kans gekregen om zijn of haar stem uit te brengen. Door zijn of haar stem te laten gelden is er € 0,05 aan Stichting Haarwensen gedoneerd. Sinds de eerste deelname in 2012 is Change Hairstyling ook dit jaar weer bovenaan geëindigd. Het team van Change Hairstyling wil daarom iedereen hartelijk bedanken voor het stemmen!

Vorig jaar heeft Change Hairstyling deze verkiezing ook al met vlag en wimpel gewonnen. Zie hier de link naar de uitslagen van vorig jaar. Leukste Kapsalon van Nederland 2012

Per gemeente wordt winnende kapsalons geselecteerd in de provinciale verkiezingsronde. Iedere provincie levert vervolgens 1 winnaar voor de landelijke verkiezingsronde. De 12 provincie-winnaars presenteren zich tijdens de finaledag waar alle Provinciale winnaars hun Award ontvangen en de vakjury kiest vervolgens de landelijke winnaar!