Wij zijn verhuisd!

Change Hairstyling is sinds kort verhuist naar een nieuwe locatie


Change Hairstyling is verhuisd! Na de groei van de afgelopen 2,5 jaar was er maar één conclusie; onze formule werkt! Al onze klanten zijn en blijven super tevreden en wij denken nog steeds dat knippen en kleuren voordeliger kan en wij zullen, op de kleine inflatiecorrecties na, de goedkoopste blijven. Door te verhuizen zullen we een aantal vierkante meter oppervlakte erbij krijgen, alleen de persoonlijke en huiselijke sfeer nemen we natuurlijk gewoon mee
.

Waar? We blijven lekker in Vught en verhuizen hemelsbreed maar 1000meter. Het nieuwe adres is Michiel de Ruyterweg 111, de meeste mensen kennen dit pand doordat hier voorheen de Harendse Smit gevestigd was. Na de herinrichting van het straatbeeld van de Michiel de Ruyterweg is hier dan ook meer dan genoeg gratis parkeergelegenheid! Bekijk hieronder de kaart van Vught en druk op de icoontjes voor meer informatie.

Waarom? We hebben gemerkt dat het parkeren voor sommigen, vooral in de avonduren, vrij lastig werd. Daarbij is de eenrichtingsweg waar het huidige pand is gevestigd niet praktisch voor het bereiken van onze salon. Ook merkten we dat de krappe inrichting van de huidige salon op drukke dagen niet ideaal was voor onze werknemers om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. De nieuwe salon telt daarom maar liefst 7 stoelen meer dan het aantal dat aanwezig is in onze huidige salon. Ook de inrichting van de salon zelf kan nu veel beter en ruimer uitgevoerd worden.

Wanneer? Vanaf maandag 20 april 2015 zijn we gevestigd op het nieuwe adres. Na deze datum zal het oude pand gevestigd op de Sint Elisabethstraat 52 sluiten en ben je van harte welkom in onze nieuwe vestiging.

Meer info? Vraag ernaar in de salon. Al onze kappers zijn op de hoogte van de plannen en vertellen je graag meer omtrent onze verhuizing. Wil je meer weten? Maak dan snel een afspraak.