Salons weer geopend

salons-weer-geopend

Salons weer geopend

salons-weer-geopendOnze salons zijn binnenkort weer geopend. We mogen ons geliefde vak namelijk weer uitoefenen. We openen onze deuren op 3 maart en kunnen dus weer voor jullie klaar staan!

Hierbij is het wel van belang om alle voorzorgsmaatregelen tegen Corona te nemen. Zie hier hoe wij dat doen. Onze klanten kunnen weer bij ons terecht voor een fijne behandeling zoals  gewend, maar de gezondheid van onze medewerkers en klanten staat hierbij voorop.

Verantwoordelijk
Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor veilige, gezonde kapsalons voor zowel medewerkers als klanten. Wij verwachten van iedereen diezelfde verantwoordelijkheid. Hygiëne staat onverminderd hoog in het vaandel en we hebben aangescherpte richtlijnen om zo een veilige omgeving te creëren voor iedereen.

Alle salons weer geopend
We mogen vanaf woensdag 3 maart weer voor onze klanten klaar staan. Dat kan alleen met een aangepast beleid en hygiënemaatregelen. Onze klanten kunnen weer bij ons terecht voor een fijne behandeling zoals  gewend, maar een bezoek aan de kapper zal er natuurlijk net even anders uit gaan zien.

Zo hebben we tussen elke werkplek schermen opgehangen. We verzoeken klanten om alleen te komen, en bij klachten mogen zij de salon niet in. We hebben desinfecterende handgel klaar staan, zodat alle klanten hun handen voor de behandeling desinfecteren. Zolang we samen onze verantwoordelijkheid nemen, kunnen we een veilige omgeving creëren voor medewerkers en klanten. UPDATE: Klanten zijn vanaf ingang van 6 november weer verplicht om bij een bezoek een mondkapje te dragen, dit geldt tevens voor de kapsters.

Is het veilig?
Wij voelen de verantwoordelijkheid om een veilige omgeving te creëren voor klant en medewerker. Daarom hebben wij hygiënemaatregelen getroffen, die zijn hier te lezen.

Afspraak maken
We zien dat in deze corona zijn onze digitale agenda heel snel volloopt, gelukkig heb je bij Change Hairstyling de keuze uit maar liefst drie filialen, dus mocht je ergens niet terecht kunnen kun je altijd nog en één van onze andere filialen een afspraak maken. Klik hier om een afspraak te maken.

Wanneer zijn jullie geopend?
Zie hier wanneer jij welkom bent in onze salons.

Meer info over: 
Ons beleid
Veilig naar de kapper
Digitale leesmap
Hygiëne maatregelen
Corona toeslag

Corona

Corona maatregelen

Vanaf maandag zullen wij om 17u dicht gaan ipv. de eerdere 18u. 😰  Daarentegen zijn we sinds deze week geopend vanaf 8.30u en zijn we nu ook op zaterdag open! 

Lees over ons beleid. Heb je nog geen afspraak? Klik dan op de knop om direct een afspraak te maken!