Salons weer geopend

salons-weer-geopend

Salons weer geopend

Onze salons zijn binnenkort weer geopend. We mogen ons geliefde vak namelijk weer uitoefenen. We openen onze deuren op 11 mei en kunnen dus weer voor jullie klaar staan!

Hierbij is het wel van belang om alle voorzorgsmaatregelen tegen Corona te nemen. Zie hier hoe wij dat doen. Onze klanten kunnen weer bij ons terecht voor een fijne behandeling zoals  gewend, maar de gezondheid van onze medewerkers en klanten staat hierbij voorop.

Verantwoordelijk

Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor veilige, gezonde kapsalons voor zowel medewerkers als klanten. Wij verwachten van iedereen diezelfde verantwoordelijkheid. Hygiëne staat onverminderd hoog in het vaandel en we hebben aangescherpte richtlijnen om zo een veilige omgeving te creëren voor iedereen. 

Alle salons weer geopend

De overheid heeft in de persconferentie van 6 mei aangekondigd dat alle salons op 11 mei weer open mogen. Dat betekent dat we vanaf volgende week maandag weer voor onze klanten klaar kunnen staan. Dat kan alleen met een aangepast beleid en hygiënemaatregelen. Onze klanten kunnen weer bij ons terecht voor een fijne behandeling zoals  gewend, maar een bezoek aan de kapper zal er natuurlijk net even anders uit gaan zien. 

Zo hebben we tussen elke werkplek schermen opgehangen en dragen onze medewerkers mondkapjes. We verzoeken klanten om alleen te komen, en bij klachten mogen zij de salon niet in. We hebben desinfecterende handgel klaar staan, zodat alle klanten hun handen voor de behandeling desinfecteren. Zolang we samen onze verantwoordelijkheid nemen, kunnen we een veilige omgeving creëren voor medewerkers en klanten.

Is het veilig?

Wij voelen de verantwoordelijkheid om een veilige omgeving te creëren voor klant en medewerker. Daarom hebben wij hygiënemaatregelen getroffen, die zijn hier te lezen.

Afspraak maken

We zien dat in deze corona zijn onze digitale agenda heel snel volloopt, gelukkig heb je bij Change Hairstyling de keuze uit maar liefst drie filialen, dus mocht je ergens niet terecht kunnen kun je altijd nog en één van onze andere filialen een afspraak maken. Klik hier om een afspraak te maken..

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
van 9:00 tot 21:00 uur 
van 17:00 tot 18:00 uur (gesloten ivm pauze)

Meer info over:

Ons beleid klik hier
Onze hygiënemaatregelen