Nieuws

Prijsverhoging 2021

Change Hairstyling onderscheid door in verschillende opzichten zichzelf “anders” op te stellen ten opzichten van onze concullega’s. Denk bijvoorbeeld aan onze openingstijden, no-show beleid of 24/7 een afspraak maken. Veel van onze concullega’s passen ieder half of ieder jaar een verhoging toe. We willen eerlijk en transparant zijn, en dat geldt ook voor dit onderwerp. Daarom lichten wij heel graag onze prijsverhoging van 2021 toe.

Kostenstijging
Het afgelopen jaar is Nederland uit een recessie gekomen. Goed nieuws voor Nederland en zijn inwoners, maar minder goed nieuws voor alle kosten of beter gezegd onze kosten. Doordat we met z’n allen minder uit zijn gaan geven, ontstaat er meer koopkracht. Mede daardoor stijgen de kosten van onder andere loon, huisvesting, verzekeringen, inkoop etc. Wij hebben berekend dat onze kosten flink zijn gestegen het afgelopen jaar.

Na een aantal berekeningen hebben wij moeten besluiten om onze prijzen met een paar procent te verhogen. Na deze prijsverhoging mogen wij nog steeds met trots zeggen dat wij de beste styling kunnen bieden voor de kleinste prijs. Wij hopen op uw begrip en gaan ervan uit dat we de komende jaren wederom onze prijzen stabiel kunnen houden.
Klik hier voor de nieuwe prijslijst 2021

Tijdelijk Corona toeslag:
Boven op de huidige prijsstijging hebben we, zolang er maatregelen omtrent corona van kracht blijven, een extra toeslag van €1,- boven op de reguliere prijsstijging.