Nieuws

Prijsverhoging november 2022

Change Hairstyling onderscheidt zich door in verschillende opzichten zichzelf “anders” op te stellen ten opzichten van onze concullega’s. Denk bijvoorbeeld aan onze openingstijden, no-show beleid of 24/7 een afspraak maken. We willen eerlijk en transparant zijn en dat geldt ook voor dit onderwerp. Daarom lichten wij heel graag onze tussentijdse prijsverhoging van november 2022 toe.

KostenstijgingHet afgelopen jaar is Nederland weer in een recessie gekomen. De koopkracht is gedaald, wat tot gevolg heeft dat we met z’n allen minder uitgeven. Mede daardoor stijgen de kosten van onder andere energie, loon, huisvesting, verzekeringen, inkoop etc. Wij hebben berekend dat onze kosten afgelopen jaar flink zijn gestegen. Helaas is het ons niet gelukt om de prijsverhoging uit te stellen tot het einde van 2022 en zijn we helaas genoodzaakt deze maandag 31 oktober 2022 door te moeten voeren.

Wat wordt de nieuwe prijs?Na een aantal berekeningen hebben wij moeten besluiten om onze prijzen met een paar procent te verhogen. Voor ruim 80% van onze prijzen houdt dit in dat deze met 1,- euro worden verhoogd. Na deze prijsverhoging mogen wij nog steeds met trots zeggen dat wij de beste styling kunnen bieden voor de kleinste prijs. Wij hopen op uw begrip en gaan ervan uit dat we de komende jaren wederom onze prijzen stabiel kunnen houden.

Klik hier voor de nieuwe prijslijst 2022