Change Hairstyling Boxtel

Change Hairstyling is dé betaalbare & trendy haar- én kleurspecialist

In november 2017 openden wij ons tweede filiaal in Boxtel, met de overtuiging dat een bezoek aan de kapper niet duur hoeft te zijn. Onze salon is uniek en dat willen we het liefste van de daken schreeuwen. Wij leveren de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bovendien kun je iedere werkdag niet alleen overdag, maar ook in de avonduren terecht. Bij een bezoek aan onze salon houden we altijd vast aan onze 7 zekerheden. 

Wij vinden het belangrijk dat al onze klanten met een grote glimlach en naar 100% tevredenheid onze salon verlaten. We garanderen het zelfs ook! Mocht je dus na jouw behandeling niet helemaal tevreden zijn. Neem dan direct contact op met de salon en wij zorgen volledig gratis alsnog voor het gewenste resultaat!

Maak kennis met ons team

KlantbeoordelingWat vinden onze klanten?

Ik heb gisteren mijn haren laten verven bij deze kapsalon. Ik was heel bang dat het geel zou worden maar ze hebben er voor gezorgd dat het de perfecte kleur werd en het heel mooi is geworden! Ik raad deze kapsalon aan iedereen aan
Denise Paulina
Geweldig fijne mensen, die je met veel plezier weer je wensen vervullen om er weer geweldig uit te zien!!.
Beppie Timmermans
Altijd ff lekker iedere week ontspanning en gezelligheid en tevreden met wat ze doen
Gera Kapteijns
Was weer super om bij jullie te zijn. Schoon is het altijd, maar nu extra. Gezellig met de dames, ga zo door onze volgende afspraak staat.
Wilma de Wild

Een kijkje in onze salon

De beste styling voor de kleinste prijs

Zullen we een afspraak maken?

Een afspraak maken kan heel gemakkelijk via ons online afsprakensysteem of telefonisch.

Wil je voor het eerst een afspraak maken? Dan vragen we je telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zullen dan jouw klantgegevens in ons systeem zetten, waarna je jouw persoonlijke inloggegevens krijgt om in het vervolg al jouw afspraken online te regelen.

Mocht je de inloggegevens niet meer hebben of vergeten zijn, klik dan op “Wachtwoord vergeten” tijdens het maken van een online afspraak. Deze link wordt zichtbaar nadat je een beschikbare tijd hebt gekozen.

Wil je een kleurbehandeling inplannen? Dan kan dat alleen telefonisch.

Corona

Corona maatregelen

Vanaf maandag zullen wij om 17u dicht gaan ipv. de eerdere 18u. 😰  Daarentegen zijn we sinds deze week geopend vanaf 8.30u en zijn we nu ook op zaterdag open! 

Lees over ons beleid. Heb je nog geen afspraak? Klik dan op de knop om direct een afspraak te maken!