Change Hairstyling is dé betaalbare & trendy haar- én kleurspecialist

In mei 2019 openden wij ons derde filiaal in Rosmalen, met de overtuiging dat een bezoek aan de kapper niet duur hoeft te zijn. Wij leveren de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bovendien kun je iedere werkdag niet alleen overdag, maar ook in de avonduren terecht.

Maak kennis met ons team

KlantbeoordelingWat vinden onze klanten?

Opnieuw een fijn bezoek geweest aan mijn vaste kapster. Deskundig en eerlijk kleuradvies en netjes ingezet. Wederom tevreden naar huis!
Silvy vR
Vrijdag ben ik weer super goed geknipt deze keer door Laura👍 ze snappen precies wat ik wil. Donderdag gebeld en vrijdag kon ik al terecht echt snel. Ik ga graag de volgende keer weer terug.
Saskia Kuster
Ben zeer vriendelijk ontvangen en kreeg een heerlijke kop koffie.. Mijn haar is gekleurd en ik ben zeer tevreden. Vriendelijk meisje dat me hielp en een zeer aantrekkelijke prijs. Ik kom terug en laat mijn haar weer doen door Dewi. Change Hairstyling is een dikke aanrader.
Loes Veldhoven
Nadat ik de eerste keer niet helemaal tevreden was met de kleuring, zijn er diverse mogelijkheden geboden waardoor ik toch tevreden zou zijn. De kleuring is opnieuw gezet en ben er nu super blij mee. Dank je wel voor het resultaat.
Natasja Jonkers

Een kijkje in onze salon

De beste styling voor de kleinste prijs

Zullen we een afspraak maken?

Een afspraak maken kan heel gemakkelijk via ons online afsprakensysteem of telefonisch.

Wil je voor het eerst een afspraak maken? Dan vragen we je telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zullen dan jouw klantgegevens in ons systeem zetten, waarna je jouw persoonlijke inloggegevens krijgt om in het vervolg al jouw afspraken online te regelen.

Mocht je de inloggegevens niet meer hebben of vergeten zijn, klik dan op “Wachtwoord vergeten” tijdens het maken van een online afspraak. Deze link wordt zichtbaar nadat je een beschikbare tijd hebt gekozen.

Wil je een kleurbehandeling inplannen? Dan kan dat alleen telefonisch.