Vught

Change Hairstyling is dé betaalbare & trendy haar- én kleurspecialist

In juni 2007 openden wij met een nieuw concept onze deuren in Vught, met de overtuiging dat een bezoek aan de kapper niet duur hoeft te zijn. Onze salon is uniek en dat willen we het liefste van de daken schreeuwen. Wij leveren de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bovendien kun je iedere werkdag niet alleen overdag, maar ook in de avonduren terecht. Bij een bezoek aan onze salon houden we altijd vast aan onze 7 zekerheden

Wij vinden het belangrijk dat al onze klanten met een grote glimlach en naar 100% tevredenheid onze salon verlaten. We garanderen het zelfs ook! Wil je meer weten over onze service garanties? Neem een kijkje in onze 7 zekerheden.

Mocht je dus na jouw behandeling niet helemaal tevreden zijn. Neem dan direct contact op met de salon en wij zorgen volledig gratis alsnog voor het gewenste resultaat!

Voor de actuele prijzen verwijzen we je graag naar onze prijslijst

Maak kennis met ons team

Wat klanten zeggen

Score 9,2

De beste styling voor de kleinste prijs

Zullen we een afspraak maken?

Een afspraak maken kan heel gemakkelijk via ons online afsprakensysteem of telefonisch.

Wil je voor het eerst een afspraak maken? Dan vragen we je telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zullen dan jouw klantgegevens in ons systeem zetten, waarna je jouw persoonlijke inloggegevens krijgt om in het vervolg al jouw afspraken online te regelen.

Mocht je de inloggegevens niet meer hebben of vergeten zijn, klik dan op “Wachtwoord vergeten” tijdens het maken van een online afspraak. Deze link wordt zichtbaar nadat je een beschikbare tijd hebt gekozen.

Wil je een kleurbehandeling inplannen? Dan kan dat alleen telefonisch.

Zie hier...

Onze make-overs