Nieuws

Sharon is onze nieuwe topper in Rosmalen!

We stellen jullie graag voor aan onze volgende nieuwe topper Sharon!
Hi allemaal, Ik ben Sharon 31 jaar en ik woon in Vlijmen. Mijn hobby’s zijn shoppen, uiteten, dagjes weg en vakanties. In mijn vrije tijd ben ik vaak in de stad te vinden met vriendinnen of voor een gezellig dagje shoppen. Het uniekste wat ik ooit gedaan heb is een rondreis door Indonesiรซ dat was echt ontzettend gaaf!
Welkom Sharon

Verder ben ik gediplomeerd kapper en werk ik al 14 jaar werkzaam in het kappersvak. Als junior stylist heb ik stage gelopen in 2 verschillende kapsalons toen ik mijn diploma behaald heb ben ik bij Brainwash gaan werken als hairstylist en in de loop van tijd doorgegroeid tot salonmanager. Na 10 jaar word het tijd voor een CHANGE๐Ÿ’œ Ik heb super veel zin in deze nieuwe uitdaging! Het kappersvak is echt mijn passie! Het allerleukste om te doen vind ik het creatieve kleuren. Ik word vaak omschreven als een spontaan, gezellig, geduldig, lief, creatief en enthousiast persoon! Ik heb zin om al mijn enthousiasme met jullie te delen.

Vanaf mei 2022 ben ik werkzaam bij Change Hairstyling in de salon in Rosmalen. Zie ik je snel? โ€‹โ€‹Plan dan nu online je afspraak in via deze link of anders kan je bellen naar 073 234 0404 Afspraken maken kan ook via onze apps voor Apple of Android.


Liefs, Sharon