Silent Chair

Maak wat tijd speciaal voor jezelf vrij, en geniet van jouw behandeling in volledige stilte…

We kunnen allemaal wel eens wat rust gebruiken. Even een momentje waarbij we alle drukte en chaos langs ons heen kunnen laten gaan. Geen geklets over het weer, wat jouw hobby’s zijn en wat voor plannen je voor komend weekend hebt. Gewoon even de ogen sluiten en jouw haren laten knippen en stylen in onze Stilte Stoel.

Een behandeling in stilte

Het welbekende ‘praatje’ hoort er toch een beetje bij als je naar de kapper gaat. “Ga je nog op vakantie dit jaar”? Wat een weertje he?” Sommige mensen zitten echter helemaal niet te wachten op smalltalk met de kapper.

Zoals je van ons gewend bent geven we graag gehoor aan de behoefte van onze klant. Daarom willen we al onze klanten de mogelijkheid bieden om in stilte te genieten van hun knipbehandeling. Los van de stilte en rust blijft een knipbehandeling precies zoals je van ons mag verwachten. We luisteren graag naar jouw wensen en inclusief finish- en stylingsproducten voeren we de behandeling in stilte uit. Mochten er nog vragen zijn, kan je altijd bij onze haarstylisten terecht.

Afspraak maken?

De Silent Chair kan via ons online afspraken systeem heel makkelijk ingepland worden, klik onderstaand bij jouw favoriete salon. Nadat je gekozen hebt voor knippen, verschijnt vanzelf de optie Silent Chair. Selecteer een medewerker, de gewenste tijd en plan jouw afspraak in. En geniet tot slot van jouw behandeling in volledige stilte.

Wij zijn uniek

In juni 2007 openden wij met een nieuw concept onze deuren in Vught, met de overtuiging dat een bezoek aan de kapper niet duur hoeft te zijn. We zijn daarin uniek en dat willen we het liefste van de daken schreeuwen. Wij leveren de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bovendien kun je iedere werkdag niet alleen overdag, maar ook in de avonduren terecht. Bij een bezoek aan onze salon houden we altijd vast aan onze 7 zekerheden!