Vacatures kapper

Open sollicitatie

Bedankt voor jouw interesse! Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar hebben wij op dit moment geen geschikte vacature voor je? Vul onderstaand

Meer informatie

Ben jij op zoek naar vacatures als kapper? Dan is Change Hairstyling in de perfecte plek voor jou. Ontwikkel je talent, werk met een fantastisch team en groei mee met ons succes. Bekijk onze ‘vacatures kapper’ en sluit je aan bij ons gepassioneerde team!

Salon Vught

Welkom bij Change Hairstyling in Vught, waar professionaliteit en passie samenkomen!

Ons team van 12 ervaren kappers en 2 enthousiaste leerlingen staat klaar om elke klant te voorzien van een frisse, nieuwe look. In onze salon heerst een warme en uitnodigende sfeer, waarin zowel klanten als medewerkers zich direct thuis voelen.

Onze kappers werken met de nieuwste technieken en hoogwaardige producten van Goldwell om altijd het beste resultaat te garanderen. Naast een ontspannen behandeling, streven we ernaar om elke klant met een glimlach de deur uit te laten gaan. Dit maakt ons niet alleen een populaire keuze voor klanten, maar ook een geweldige plek om te werken.

Sfeerimpressie-Vught-vacatures kapper

Salon Boxtel

Voel je welkom en uit je creativieit bij Change Hairstyling in Boxtel!

In onze gezellige salon werken vijf gepassioneerde kappers die elk hun eigen specialiteit meebrengen. Hier draait alles om persoonlijke aandacht en topkwaliteit. Onze kappers zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken, zodat jij verzekerd bent van een trendy kapsel.

Bij Change Hairstyling in Boxtel heerst een warme en vriendelijke sfeer, waar zowel klanten als medewerkers zich thuis voelen. We streven ernaar om elke klant met een stralende glimlach de deur uit te laten gaan. Dit maakt onze salon niet alleen een geliefde plek voor klanten, maar ook een fantastische werkplek.

Sfeerimpressie Boxtel-interieur
Boxtel-sfeerimpressie-kapper-bezig-vrouw-in-folies-vacatures kapper
Boxtel-kinderauto-knipstoel

Salon Rosmalen

Welkom bij onze nieuwste van Change Hairstyling in Rosmalen!

In onze moderne salon werken zes ervaren kappers en een talentvolle leerling die zich dagelijks inzetten om elke klant een perfecte look te geven. Onze kappers zijn experts in hun vak en gebruiken de nieuwste technieken en producten om de hoogste kwaliteit te garanderen.

De sfeer in onze salon is professioneel, maar tegelijkertijd warm en uitnodigend. We zorgen ervoor dat zowel onze klanten als medewerkers zich prettig voelen.

Salon Change Hairstyling Rosmalen
Vacatures kapper-styling
Change Hairstyling Rosmalen-wasbakken