Maak kans op de eerste plek na de lockdown!

Wat mogen eindelijk weer naar de kapper! Dus weg met de lange manen en weer genieten van een frisse coupe!

We hebben er lang op moeten wachten en je wil dus niets liever dan als allereerste naar jouw kapper! Maar de agenda’s hebben er tijdens de lockdown een hoop afspraken bij gekregen. Daardoor kan je pas over een aantal weken terecht. 

Wil jij toch één van de allereerste zijn die geholpen wordt zodra wij onze deuren weer mogen openen? Doe dan mee aan onze loterij en wie weet ben jij de eerste die met een frisse coupe de lente in kan!

Speciaal voor deze periode hebben wij een aantal plekken op de eerste zaterdag na de lockdown voor ons zelf gereserveerd. Deze zijn niet te boeken voor klanten, zodat wij dit voor jou kunnen organiseren.

Als één van de eerste naar de kapper, wie wil dat nou niet? De agenda’s van alle kapsalons zijn behoorlijk vol gelopen tijdens de afgelopen lockdown. Daarom zullen vele teleurgesteld worden en kan je pas over een aantal weken terecht voor jouw knipbehandeling!

Maar wij hebben speciaal voor onze loterij in elk filiaal een aantal plekken vrij voor de eerste knipbehandelingen na de lockdown! Op 3 maart openen we met veel enthousiasme weer onze deuren. De winnaars van onze loterij zullen al op 6 maart plaats in onze kappersstoel mogen nemen!

We hebben per filiaal 2 plekken te vergeven.