Voordelig geknipt worden in Boxtel

Change Hairstyling is dé kapper voordeligste kapper in Boxtel voor zowel dames als heren. Wij werken enkel met specialisten. We vinden het belangrijk om onze klanten op elk vlak zo goed mogelijk te kunnen adviseren.

Volgens onze klanten vindt je een van de beste kappers in Boxtel in hartje centrum op de mooie Markt van Boxtel. In deze mooie salon met genoeg gratis parkeer gelegenheden ontvangen wij je graag met veel persoonlijke aandacht.

Hoezo goedkoop?

Door ons vernieuwde consept maak jij gebruikt van uitstekende service uitgevoerd door de beste stylisten voor een zeer goedkope prijs.
Knippen voor €17,00
Kleuren al vanaf €25,00


Professioneel advies

Als je op zoek bent naar een kapper in Boxtel die de tijd neemt om je eerlijke kleur-en knipadviezen te geven, dan ben je bij Change Hairstyling verzekerd van de coupe die echt bij je past. Voor onze behandelingen nemen we altijd uitgebreid de tijd om onze klanten echt te leren kennen. Je kapsel hoort immers bij je persoonlijkheid.

Woon je in de buurt maar, ben je nog nooit bij onze kapper in Boxtel geweest? Loop dan gerust eens binnen en we geven je graag advies! Je kunt ook gemakkelijk online een afspraak maken of telefonisch, bel dan naar: 0411 - 244 244

.