Nieuws

Anouk is onze nieuwe topper in Vught!

We stellen jullie graag voor aan onze volgende nieuwe topper Anouk!
Hee Hallo! Mijn naam is Anouk ik ben 25 jaar. Ik heb al veel ervaring in het kappersvak. Op dit moment ben ik al 6 jaar gediplomeerd kapster en haal veel plezier uit mijn werk. In deze 6 jaar heb ik ervaring mogen opdoen in de meeste gevarieerde salons als Brainwash, Gigi kappers, etc. Mijn grootste passie en creativiteit ligt bij kleuring. Het creatief kleuren om een zo natuurlijk mogelijk uitstraling te creëren is mijn grootste passie.
Welkom Anouk

Ik breng graag tijd door met mijn vrienden en familie en hou me graag sportief bezig. Natuurlijk ben ik ook altijd in voor een spelletjes avond met een goede borrelplank. Het gekste wat ik ooit gedaan heb is denk ik toch wel het bungee jumpen samen met een goede vriendin van mij. Andere omschrijven mij als spontaan, vriendelijk en behulpzaam.

Vanaf april 2022 ben ik werkzaam bij Change Hairstyling in de salon Boxtel en Vught. Zie ik je snel? ​​Plan dan nu online je afspraak in via deze link of anders kan je bellen naar 073 345 01 57 . Afspraken maken kan ook via onze apps voor Apple of Android.


Liefs, Anouk