Welkom

Change Hairstyling is dé betaalbare & trendy haar- én kleurspecialist

In juni 2007 openden wij met een nieuw concept onze deuren in Vught, met de overtuiging dat een bezoek aan de kapper niet duur hoeft te zijn. Wij leveren de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bovendien kun je iedere werkdag niet alleen overdag, maar ook in de avonduren terecht.

Wait App

Geen gescheurde pagina´s of ingevulde puzzels! Lees nu ongestoord jouw favoriete tijdschrift tijdens jouw behandeling in de wait app. Deze kun je eenvoudig downloaden in de Apple Store of Playstore van Android. Je hoeft geen account aan te maken op de app en is direct naar het downloaden te gebruiken. Veel leesplezier! 

Wat vervelend je hebt de app gedownload, maar nu doet hij het niet…. We willen je vragen om het volgende even voor ons te controleren:

  1. Heb je de locatievoorziening voor de app aanstaan. Bij Iphone moet de optie ‘Altijd’ aanstaan.
  2. Heb je voldoende bereik? Zo niet, maak dan gratis gebruikt van ons sterke wifi netwerk

3. Maak een afspraak bij jouw favo kapper

Maak kennis met ons team

Wat klanten zeggen

Score 9,2

Krullen knippen

Hebben jouw krullen liefde & aandacht nodig? Boek dan een behandeling krullen knippen in bij een van onze krullenspecialisten! Het knippen van krullen vergt een speciale techniek en verzorgingsproducten. Deze speciale techniek en producten bieden wij sinds september 2022 aan in onze salons in Vught en Boxtel!

Wil je weten hoe je jouw krullen thuis moet verzorgen? Klik hier en ontdek al onze tips en tricks van onze krullenkapster Daniëlle. 

Jouw advertentie in onze schermpjes?

Jouw advertentie wordt per kwartaal getoond aan meer dan 10.000 klanten. Je mag jouw advertentie zelf aanleveren, maar ook keuze uit 3 gepersonaliseerde advertenties. Die speciaal voor jou worden gemaakt! Wil je meer informatie over onze spiegel advertenties? Klik dan op onderstaande button.